mandag den 6. maj 2013

Vinduesfarmen spirer

Forårssolen har virkelig gjort underværker i min økologiske vinduesfarm. I går tittede de første små spirer op af jorden. Er det ikke fantastisk? Det er første gang jeg har sået noget selv, som er blevet til noget (udover karse naturligvis), så jeg er pavestolt over min debut som vinduesfarmer. Motivationen er i top for at udvide vinduesfarmen med at plante næste omgang øko-frø: basilikum, Thai-basilikum, rosemarin og pebermynte... jeg håber, at mit begynderheld fortsætter....  Dog er der INTET sket med avocadostenen som jeg forsøger at spire eller den jeg har plantet i jord. Ananastoppen har også måtte lade livet, da den i stedet for at slå rødder bare blev rådden.

Dyrker du krydderurter eller spirer noget indendørs? 

2 kommentarer:

 1. Ja, det gør jeg! Jeg har tomatplanter, ærter, spinat og radisser. Og så har jeg proppet forårsløg, porre og romainesalat-bunde ned i noget jord for at køre et "regrow"-projekt - stor succes!

  SvarSlet
  Svar
  1. Har du alle de ting indendørs? Eller på en balkon? Jeg har købt flere frø nu som jeg snart skal så....
   Mon du vil skrive en blog om hvordan man laver "regrowing"?! Det gad jeg så godt nemlig!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...