torsdag den 27. juni 2013

En øko-foodies håndtaske

Jeg elsker at se hvad andre har i køleskabet, men det er bestemt også sjovt at se hvad håndtasken indeholder. Her ser du min på en alm tirsdag i juni hvor jeg er på vej til job. En foodies håndtaske indeholder selvfølgelig mere mad end makeup. Til hverdag indholder min taske gerne lidt sunde snacks og små lækkerier, så jeg kan holde mit blodsukker stabilt igennem dagen. Her får du et kig hvad der ellers gemmer sig i min følgesvend på en ganske almindelig dag:

# Solbriller - og briller (lidt mormor er man vel....)

# Økologiske tebreve eller f.eks. frisk mynte & ingefær til denne frisklavede te.

# Vand eller Ramlösa med smag (i Sverige er smagsudvalget fantastisk)

# Økologiske nødder, avocado og 1/2 banan

# Stilletter/de pæne sko til job, da jeg gerne har sneakers eller havaianas på til og fra arbejdet.

Slæber du også madvarer eller snacks med i din håndtaske?

6 kommentarer:

 1. Jeg har altid nogle lækre mandler med. Nu hvor jeg er på SU køber jeg oftest mandler billigt ind i Tyskland, men de er ikke helt så gode som dem fra Helsekosten, så dem bruger jeg som snacks mens de andre bruges til brød og muesli..
  Der er ofte også frugt og vand i tasken, for man skulle jo nødig dø af sult eller tørst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil dælme heller ikke dø af sult! Det ville være så trist - så det er vel verdens bedste årsag til at proppe tasken med goodies? Uden mad og drikke dur helten ikke!

   Slet
 2. Ha ha, sikke meget vi kvinder kan få slæbt med, men jeg har det selv på samme måde, det er ski også irriterende at komme afsted og mangle noget :) Hellere for meget end for lidt!

  <3

  Pia Sabine

  SvarSlet
  Svar
  1. vi skal jo have nødrationer og dulle-sager, til enhver situation i vores håndtasker - så ja, hellere for meget end for lidt!

   Slet
 3. Ha, hvor er det et skønt indlæg! På skoledage har jeg tasken fuld af mad og gisper altid forundret, når mine veninder bare har et æble og tre riskiks med. Og hvis jeg er på ferie og går rundt et eller andet sted, så har jeg altid en pose nødder i tasken til at snacke af. Mine nødnødder, hehe. Men jeg bliver også sur, når jeg bliver sulten, så det er faktisk bare for at beskytte min omgangskreds ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. hvor er det sjovt med nødnødder! Jeg bliver også virkelig grumpy når jeg er for sulten eller træt - så hellere beskytte omgivelserne med nødnødder og andre taske-snack, ik?

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...