torsdag den 20. juni 2013

Sig "Ni Hao" til kinakålen og gi 80er salaten en chance igen. Den er go nok!

I dag har jeg fået den store ære, at være gæsteblogger hos de søde Kålkællinger - du ved, dem fra fjernsynet. Jeg hepper nemlig også på, at vi gir den forhadte 80er klassiker en chance til. Kinakålen er nemlig go nok - sprød, saftig og sund. Skynd dig at klikke forbi Kålbloggen hvis du vil sige "Ni Hao" til kinakålen og få opskriften på min barndomssalat. Og husk desuden at se Kålkællingernes skønne programmer på DR!

Fik du forøvrigt også masser af kinakål i dit barndomshjem?

3 kommentarer:

 1. Jeg har det som om jeg levede af kinakål som barn.I perioder hvor jeg synes jeg var for tyk(skøre barn :( ) spiste jeg så meget af det. Tror det var på bordet hver dag.
  Senere mindede smagen mig om kaninpislugt, og den røg på ad-listen længe. Men den er så god i wok mv, men jeg er stadig ikke god til salatudgaven.

  SvarSlet
 2. Ni Hao! Jeg elsker kinakål, og halvdelen er kærligheden er måske nok bare pga associationerne til at rende rundt og gnave i et blad som barn. Og den anden halvdel naturligvis fordi jeg er halvt kinøjser ;)
  Sejt at du er gæsteblogger! (klappe-smiley)

  SvarSlet
 3. Åh drømmer mig tilbage til min gymnasieungdom, hvor vi sad på den lokale (og dengang eneste) café og spise sandwich med kinakål...
  Dette var godt nok i de tidlige 90'ere, men det var i provinsen, så de red nok stadig på kålbølgen fra 80'erne ;)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...