tirsdag den 2. juli 2013

Sommerens hipster-drink: Pimm's med jordbær, agurk og mynte.

En triviel tirsdag må ha en festligt indslag i form af sommerens hipsterdrink No 1: Pimm's. Pimm's er en ginlikør fra England, der smager sødt af bær og krydderier. Min svenske kollega Anna serverede den som velkomstdrink da vi fejrede midsommar. Og lige siden har jeg drømt om Pimm's med jordbær, limonade og mynte. Derfor får du opskriften lige her - jeg forudser nemlig, at dette bliver den vildeste hipster-drink denne sommer, med eller uden solskin. 

Du skal bruge:
1 del Pimms
3 dele Sprite (eller anden lemonadesodavand)
Agurk i skriver
Jordbær i skiver
Friske mynteblade
Evt. friskpresset appelsinsaft

Sådan gør du: 
Mix alle ingredienserne sammen og server i en fin iskande. Serveres med isterninger til hverdag eller fest. Passer desuden både til kedelige regnvejrs hverdage og herlige sommeraftener mens grillen bliver varm. Glædelig sommer, hipsters!

9 kommentarer:

 1. Nam. Med sådan én i hånden skinner solen da vist uanset :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I agree.... jeg skal så meget ha Pimms i forrådskammeret til når det bliver vinter!

   Slet
 2. Jeg må se om jeg kan støve en flaske Pimm's op, for det lyder så nemt og lækkert :) Imorgen får jeg veninder til aftensmad, så der skal vi have en coctail med vodka, jordbær og vandmelon :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den kombi lyder også laekker. vandmelon og vodka ved vi jo er gode venner. Håber det var en hyggelig veninde-middag!

   Slet
 3. Sikke dejlig drink - den glæder jeg mig til at få serveret om et par uger ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ik? Den og mange andre drinks skal du få... M över sig allerede i at shake, mikse og finde på nye smagskombinationer

   Slet
  2. Dejligt - det blir spændende at smage, hvad han finder på :-)

   Slet
 4. Mums, ser så lækkert ud :)
  Jeg ser dog frem til isafkølet Sangria i Barca :D

  Lise
  http://lisepaasu.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor heldig du er du skal til Barcelona, Lise! God tur.... det er en af mine yndlingsbyer i Europa!

   Knus M

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...