mandag den 12. august 2013

Høsttid i vinduesfarmen! Det bedste ved at være urban farmer

Der høstes nu endelig af de økologiske, hjemmedyrkede krydderurter, som jeg har passet og plejet siden maj. Men det er virkelig en fornøjelse at se de små frø gro op af jorden for så senere at nyde dem f.eks. i hjemmelavet pesto til nye kartofler. Lige nu høster jeg masser af basilikum og thai-basilikum, der smager vidunderligt i pestoer, salater eller wokretter. Prøv f.eks. min opskrift på hjemmelavet pesto med krydderurter, hasselnødder og hvidløg. 

4 kommentarer:

 1. Gid det var mig, der havde så grønne fingre. Jeg har kun et par tomatplanter, men det er også alt rigeligt at holde styr på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis jeg kan, så lover jeg, at du også kan... jeg har SLET ikke grønne fingre og det er virkelig første gang nogensinde, at det er lykkes mig at gro noget, der kan spises!

   Slet
 2. Det er nemlig bare det bedste !
  Det smager godt og man er så stolt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri - du er tilbage i blogland. Hurra! Glæder mig allerede til at læse med hos dig igen. Håber du har det godt og har haft en skøn sommer.

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...