tirsdag den 13. august 2013

I rygsækken: smart regnponcho, instant food og praktisk spisegrej (happy camping i Skåne)

ENDELIG blev det vores tur til at holde sommerferie. Den første dag gik med at pakke i henholdsvis kuffert og rygsæk. I dag går turen mod Skåne hvor vi vil kombinere primitivt vandreliv med Österlen og Ystads lækre spa- og spiseoplevelser. I vandrerygsækken har jeg blandt andet pakket:

#1 Ligth my Fire Sporks. Praktisk spisegrej - tre-i-en bestik -  når vi skal spise i det fri. 
Købt hos DesignTorget til ca. 25 SEK og fås i mange farver. 

#2 Fancy regnponcho fra Milla, der ikke fylder meget i tasken. Man har vel også lov at være smart og farvefin selvom det regner på overlevelsesturen!
Købes i Bilka til 199 DKR og fås også i flere fede farver. (produkttest)

#3 Weekendvandra i Skåne. Guidebogen med flere 1-3 dages vandreture i Skåne med kort, beskrivelser og anbefalinger. 
Købt i Naturkompagniet til 245 SEK

#4 Instant Food som f.eks. denne tomatsuppe fra the Food Doctor med quinoa, som jeg har købt i London samt økologisk miso-suppe med tørret tang og hjemmelavet grødmix i portionsposer. Vi undgår nok ikke helt dåsemad og cup noodles, selvom det ikke just gør godt for mit madglade hjerte. 
Køb The Food Doctor i Tesco. Koster fra 1 POUND.

#5 Pandelampe. Grim, men praktisk når mørket falder på. 
Fundet hos Netto til 29 DKR

Happy Camping!

4 kommentarer:

 1. Jeg ville ønske jeg var meget mere friluftsmenneske end jeg i virkeligheden er (-: jeg glæder og til at høre om jeres ferie - jeg ønsker jer ihvertfald den allerbedste ferie

  Kh maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Maria, jeg øver mig virkelig meget i at være friluftsmenneske. Jeg elsker tanken om det primitive liv og alt det spændende gear man kan få til det (så blir det nok knap så primitivt trods alt). For mig er det virkelig en udfordring at sove hårdt i teltet, at løfte rygsækken og være bekvem i det tøj, som er mest praktisk - så jeg ved faktisk heller ikke om jeg er så meget friluftsmenneske, som jeg ønsker at være..... men jeg er overbevidst om, at det er en sund udfordring.

   Ferien var i øvrigt fantastisk :)

   Slet
 2. juhuh for ferie, og hvor lyder det topdejligt med naturliv og svensk spa. god fornøjelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak yndlings-Linda! Det var underbart =)

   Håber du har det dejligt!

   /M

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...