tirsdag den 6. august 2013

Sommerluksus for voksne: Iskaffe som Vanilla Latte

Iskaffe er et fast indslag i min sommer. På varme dage smutter jeg lidt for gerne forbi den svenske kaffekæde, Espresso House for at få mig en Vanilla Latte som iskaffe. Mens børn (og undertegnede!) hungre efter sommeris, så er Vanilla Latte min sommer-synder. Kaffe, vanilje og iskoldt mælk - whats not to like? Heldigvis har jeg gennemskuet hvordan jeg mikser Vanilla Latte selv, så her får du min opskrift på hjemmelavet solskinsluksus vol. II - der er a la samme princip som Iced Chai Latte, som jeg delte her på bloggen den anden dag.

Du skal bruge:
1 espresso (1 dl anden stærk kaffe)
2,5 dl mælk (eller mælkealternativ)
1 spsk Vaniljesirup
1 håndfuld isterninger

Sådan gør du:
Miks hele molevitten sammen - evt. i en shaker sammen med isen så kaffen bliver afkølet. Kan også sættes i køleskabet 1/2 times tid, hvis du altså kan vente. Bare lov mig, at du nyder den ISKOLD, for så er den allerbedst. Glædelig sommer!

2 kommentarer:

 1. Åh, jeg håber, at der er is i fryseren. Det er helt utroligt, som jeg lige fik brug for en iskaffe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du ikke har isterninger smager vaniljeis altså også ganske dejligt! se evt den her opskrift:

   http://braendstof.blogspot.se/2012/05/jeg-elsker-iskaffe.html

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...