onsdag den 21. august 2013

Spiseguide til Skåne på trapperne

Skåne frister med en unikke spiseoplevelser og delikate godbidder - fra små, økologiske gårdbutikker til gourmetrestauranter med Michelin-stjerner eller White Guide nomineringer. Jeg har netop brugt en uges ferie på at spise mig igennem Österlen & Ystad og vil derfor løbende dele mine spiseoplevelser med dig her på bloggen. Forhåbentlig bliver det til en brugbar Spiseguide til Skåne, som du kan tage med under armen hvis du planlægger at besøge nabolandet. Livet er forkort til dårlige spiseoplevelser, så jeg vil være sikker på, at du får det allerbedste brændstof fra Sydsverige! 

Stay tuned...

2 kommentarer:

 1. juhuh. venter i spænding. jeg forestiller mig en skånsk road trip til foråret.

  SvarSlet
 2. Elsker ordene "Jeg har netop brugt en uges ferie på at spise mig igennem Österlen & Ystad"

  Jeg glæder mig til at læse om oplevelserne :-)

  Du tager altså stadig de mest fantastiske billeder.

  Knus Anette

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...