torsdag den 24. oktober 2013

BREAKING NEWS: Brændstof-opskrift i spritny kogebog fra Karolines Køkken (jeg er pavestolt)Dagens bedste nyhed er helt klart, at den spritnye kogebog fra Karolines Køkken endelig er blevet trykt og udgivet: "Meget Mere Alle tiders Karoline .  Sammen med 4 andre madbloggere har jeg nemlig fået æren af at bidrage med en salatopskrift til kogebogen. En virkelig spændende opgave, som jeg er pavestolt af at have været med til. Tænk, at lillebitte mig har fået en opskrift trykt i en lækker opskriftsbog - og så i det fineste madselskab som selveste Karoline jo er. For mig er Karolines Køkken indbegrebet af dansk madkultur, der samler Familien Danmark rundt om aftensmadsbordet. Og det er vist ingen hemmelighed at jeg både elsker verdensmad og klassisk, dansk mormormad! De smukke billeder i bogen er taget af Kille Enna. Nå, jeg må løbe - for jeg skal ned på posthuset og hente pakken med de trykte bøger. Jeg kan slet ikke vente med bladre den igennem og se det færdige resultat. Stay tuned for jeg kommer helt sikker til at dele min Blomkålssalat her på bloggen. Og hvem ved, måske kommer der også en lille give away hvor du får mulighed for at vinde bogen. 

Du kan købe Meget mere Alle tiders Karoline her og læse mere om bogen samt Karolines Køkken.

17 kommentarer:

 1. FLOT kusine :-)
  Er så stolt af dig!

  SvarSlet
 2. Ej hvor er det dog bare OVENUD SEJT!!! Det kan jeg godt forstå, du er pavestolt af - tillykke med det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maiken - jeg er fan af Karolines Køkken så det var virkelig en stor ære at få lov at lege med!

   Slet
 3. Hvor er det sejt! Tillykke! ;-)

  SvarSlet
 4. Hold da op, hvor flot! Men hvor er det bare velfortjent, du laver de lækreste retter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Anita - mange tak. Jeg er glad for at høre, at du kan lide min madlavning - det er en stor motivationsfaktor når andre synes det holder!

   Slet
 5. Cool! Tillykke - den bog ville jeg rigtigt gerne opdatere min Karoline samling med:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marianne! Jamen der kommer en give away senere her. Det er virkelig også en superfed bog - med mormormad, lagkager, kål-retter og div. andre skønne, temaer!

   Slet
 6. Det er så flot en bog, og ikke kun fordi jeg selv er med i den, men også fordi din salat tager sig ualmindeligt godt ud:-) Tillykke med det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er min bedste bloggerven nu Jimmy! TAK. Og jeg kan jo kun sige i lige måde. Mon vi ses i Århus d. 7 nov? (jeg ved ik helt om jeg kommer endnu, men håber at jeg kan få det til at lykkes).

   Slet
 7. Hvor er du megasej. Stort tillykke.
  Og hvor er der blevet fint herinde - thumbs up til det :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak din superheltinde! THUMBS UP lige tilbage til dig :)

   Slet
 8. Jeg har så mange problemer med min netforbindelse i disse dag, du skulle bare vide HVOR mange gange jeg har forsøgt at komme ind og skrive en lykønskning til dig !
  Håber det lykkes nu; Hvor er det flot :)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...