fredag den 25. oktober 2013

DESSERT-PIZZA med pære, honning, valnødder & blue cheese (himmelsk, voksent og simpelt)

Et billede på pinterest inspirerede mig til at varierer pizzabageriet med en sød dessert-version. Og i dag er det jo fredag og dermed fredagsmys. Så hvis du skal ha pizzaer, så lav lige en til desserten også. Tynde skiver af pære skåret på mandolinjernet, den lækreste blomsterhonning, valnødder og så den meget-voksne-smag af blue chese. Er du helt vimmer hvor det smagte vidunderligt. En rigtig efterårs-pizza, der sætter den søde, dessertprik over i´et når det er ekstra mørkt og koldt. Her kommer virkelig en anbefaler.

Du skal bruge:
(til 1 mellemstor pizza)

1 pære skåret i papirstynde skriver
1 spsk blue cheese / gorgonzola
3-4 valnødder - evt. grovhakkede
Flydende blomster- eller akaciehonning

Hjemmelavet pizzadej

Sådan gør du:
Start med at lave pizzadejen efter denne opskrift. Opvarm også ovnen til 250 grader. Til dessertpizzaen skærer du blot pæren i papirstynde skriver, der fordeles på pizzabunden. Top så med små nupper af blue cheese, grofthakkede valnødder og til sidst lidt blomsterhonning. Sæt i den forvarmede ovn (og bageplade) i 15 min, men hold øje med at honning/valnødder ikke brænder på. Tilsæt evt. lidt mere honning inden servering. Enjoy! 

2 kommentarer:

  1. Uhm, hvor ser det lækkert ud, men meget anderledes. Ville aldrig selv have kommet på idéen - og så på en pizza... Men den MÅ jeg simpelthen prøve engang :)

    SvarSlet
  2. Vi bruger den som dessert 😊

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...