tirsdag den 15. oktober 2013

En bid af den fynske chokoladehimmel. 70% mørk nydelse fra Konnerup & Co.

Den gode, mørke 70% chokolade fra Konnerup er en favorit til en afslappende kaffepause efter arbejdet på hektiske hverdage. Det er bare som om hverdagen bliver meget dejligere med en bid mørk chokolade og efteråret lidt hyggeligere. Min mørke chokolade skal helst have et særligt knæk og smelte helt langsomt i munden mens smagssansen bliver forkælet af den dybe, karakteristiske chokolade, der dog ikke må være for bitter. Kombinationen af mørk chokolade og kaffe er et stensikkert hit hos mig.  Udfordringen er bare ikke at spise HELE chokoladebaren i en omgang, men at gemme små mundefulde til flere nydelsesøjeblikke. Hver bid smager nemlig som et stykke af den fynske chokoladehimmel, der for alvor frister mine søde tænder. Og hvorfor ikke dele en god spiseoplevelse med en man holder af? Mens jeg nød den sidste bid af chokoladen webshoppede jeg forskellige Konnerup chokolader og skrev et sødt kort til min kære Mor Bente. Hun fortjener nemlig den sødeste forkælelse og de kærligeste hilsner. Jeg håber hun bliver glad og overrasket.... 

2 kommentarer:

  1. uhhhh elsker bare konnerup & co chokolade bedre selvforkælelse findes der ikke :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi er helt enige! Jeg ville dog ønske jeg kunne købe det her i Göteborg. Men jeg må nøjes med at shoppe når jeg er i DK. Haps!

      Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...