onsdag den 30. oktober 2013

GRØNT TO GO: råkost, varm røget laks og grønne sager

Madpakke behøver ikke at være noget man smører. Eller noget som er superbøvlet. Jeg kaster som regel bare alverdens grøntsager i en madkasse som så udgør en frokostsalat. Som f.eks. denne dag hvor jeg fik smidt en avocado, et par tomater, et par spsk hytteost med herbamare urtesalt samt en håndfuld spinatsalat i madpakken sammen med lidt varmrøget laks. BUM. Så var der en god og lækker lunch med masser af grønt to go. Da jeg nemt bliver sulten om eftermiddagen igen så havde jeg en råkostsalat med finsnittet hvidkål, gulerødder samt friske appelsinbåde på toppen. Det var en rest fra aftensmadens coleslaw. Madpakkeri kræver selvfølgelig at du har grønt i køleskabet, men her vil jeg bare igen igen slå et slag for at lave en ugentlig madplan og sørge for, at der altid er gode råvarer, at lege med. 

Hvad har du med på madpakke?

4 kommentarer:

 1. jeg har i hvert fald det her med på madpakke i næste uge. tak for eviglækker inspiration.

  SvarSlet
  Svar
  1. hvor er du sød Linda. Jeg håber, at din madpakke bliver god ;)

   Slet
 2. Min madpakke består altid af rester fra aftensmaden. Jeg laver med vilje altid seksters og tager fra til frokosten inden det bliver serveret om aftenen. Så er der altid lækker og nem frokost (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et smart trick at tage det fra inden maden serveres. Vi tager også gerne rester med på madpakke, men det er bare ikke altid jeg får lavet nok til aftensmaden så der er nok. Måske jeg skal til at øve mig i at lave mad i familieportioner frem for bare til to ;)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...