torsdag den 31. oktober 2013

HVERDAGSLUKSUS: dumplings, inspirerende bøger & chili-høst (samt hyggevisit af Mor Bente)

I dag har jeg holdt fri fordi jeg har fået besøg af min Mor. Det er så hyggeligt når hverdagen pludselig forvandler sig til ren luksus. Vi har drukket kaffe, spist kage, gået en fin efterårstur rundt om Sisjön, spist dumplings og snakket om de nyeste bøger, der netop er dumpet ind i postkassen. Den ene er Tim Vladimir's Køkken fra Lindhardt & Ringhof og den anden er blogbogen af Julia Lahme, som er udgivet af forlaget Rosinante. Jeg kan slet ikke vente med sætte tænderne i det nye inspiration til både madlavningen og bloggerierne. Der er jo perfekt med nyt brændstof til de her mørke, regnvejrseftermiddage. På mit arbejde har vi forresten haft en chili-skole. Alle der har været med til at passe chili-planerne har derfor fået lidt af årets chili-høst med hjem. 

Hvad er hverdagsluksus for dig?

6 kommentarer:

 1. Lyder som den perfekte uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. det var så dejligt og hyggeligt med Mor tid :) Arhh.... mere af den slags, tak!

   Slet
 2. Det lyder super hygsomt :-)
  Bare det var mig, som holdt ferie i sverige!

  Er du så chilidyrkningsekspert nu? For så vil jeg gerne ha nogle fifs til at gro mine egne chilier.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg er slet ikke chiligroningsekspert. Men jeg kan gi dig de tips jeg kan - men skal du ikke starte med at få styr på basilikum-dyrkningen? hehe

   Slet
 3. Heldige dig - sikke nogle fantastiske bøger, kommer der en anmeldelse af dem?

  God søndag (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste Maria. Ja, der faktisk 3 boganmeldelser på vej: Julia Lahmes blogbog, Timm Vladimirs Køkken og Thomas Rhodes Paleo. Det er så fedt med ny inspiration for dygtige mad- og blogmennesker :)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...