tirsdag den 22. oktober 2013

PANGFARVET TILBEHØR: Syltede rødløg til at toppe tacos & sætte kulør på leverpostejsmadder.

Syltede rødløg er den fineste, syrlige prik over iét f.eks. på din Tex Mex taco, burritos  eller chili con carne. Eller ganske enkelt på leverpostejsmaden. Jeg pifter også gerne min friske spinatsalat op i madpakken med et par skiver syltede rødløg med pangfarve. Og det bedste af det hele er, at det ganske enkelt at lave sådan en portion, der efterhånden er fast inventar når vi har Fredagsmys. 

Du skal bruge:
2 rødløg skåret i tynde skiver f.eks. på dit mandolinjern
2 dl hvidvinseddike
1/2 spsk sukker
1 tsk salt
Evt. 2 tsk rødbedesaft fra dine syltede rødbeder for at booste den røde farve.

Sådan gør du:
Kog hvidvinseddike, sukker, salt og rødbedesaft op i en gryde og tilsæt rødløgene når det koger. Lad simre i bare 30 sek og afkøl inden du hælder løg og eddikemarinaden op i et fint, skoldet glas. Sæt i køleskab i 1-2 timer inden anvendelse og opbevar ligeledes på køl efter åbning. Kan holde en uges tid i køleskabet. Velbekomme!

4 kommentarer:

 1. Det er alt for længe siden jeg har syltet rødløg - har faktisk slet ikke fået gjort det i år. Det kunne være, at det var det jeg skulle bruge min fridag på (: Tak for påmindelsen.

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kit,
   Jeg håber du fik syltet lidt rødløg - de er jo så gode at have på lager ;)

   //Marian

   Slet
 2. Jeg har aldrig prøvet at sylte løg før - det må der altså laves om på. Og rødløg dem har jeg allerede .... Sæt igang (-:

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...