torsdag den 3. oktober 2013

Torsdags-Treat: Flydende karamel med havsalt fra Konnerup & Co (Stærkt vanedannende)

Jeg har virkelig længe ville fortælle dig om min seneste søde og bløde last her på bloggen. Måske har du allerede set mig anbefale den på Instagram, men nu må jeg altså også nævne lækkerierne her: Konnerup & Co's flydende karamel med havsalt!!! Det er virkelig en uimodståelig fristende treat på denne kolde torsdag, som jeg synes du skal unde dig selv for at gøre efteråret sjovere. Smagskombinationen af den markante, søde karamel med et lækkert indslag af havsalt er perfekt til stort-set-alt. Og stærkt vanedannende tilmed! Vi har nydt den bløde karamel til desserter og på morgenbordet. Som dessert er den himmelsk på lune pandekager, til vaniljeis eller toppet på skønne pæretærter. På morgenbordet er den det vildeste hverdagsluksus hvis du topper din yoghurt/mysli med en smule flydende karamel eller måske blander et par spsk i din Skyr. Eller hvad med en superenkelt eftermiddags-treat: frisk frugt skåret i bidder med flydende karamel som dip? Uhmnnnn. Det er bestemt ikke helsekost, men det er virkelig godt! Behøver jeg at sige, at vores glas stort set er tomt?! 

PS. Jeg har bare en enkelt klage: den kan endnu ikke købes i Sverige og da jeg var i Danmark sidst, var den udsolgt i Holstebro & Omegn. Arghhh!! Du kan heldigvis købe den direkte på Konnerup & Co's webshop, der også byder på de mange fantastiske chokolader. 

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Vi madglade mennesker må jo dele vores laster ;)

   Slet
 2. Hæhæ.. Skal jeg nævne, at jeg bor 3 kilometer fra Konnerup og Co.'s "rigtige" butik, der hvor det hele startede og fabrikken er? (;

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhh så må du handle MAX i den dejlige butik - jeg har stadig et besøg til gode det fine sted på Fyn.... heldige dig ;)

   Slet
 3. Svar
  1. Jeg undskylder på forhånd! Sorry. Beklager. For ja, det er lidt som at pushe.... og når du først har smagt godterne, så er du hooked :) Vanedannende!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...