mandag den 21. oktober 2013

Ugens Madplan: hjemmelavet fastfood, klassisk mormormad & LCHF tærte. Menukort uge 43.

Så blev det mandag igen! Sidste uges madplan blev modificeret en smule i weekenden da gæsterne måtte aflyse og vi stod med hel kalkun på 3 kg som ikke fik plads i fryseren. Derfor blev det lørdag den vildeste middag for to med masser af kalkunkød og vi har nu fyldt fryseren med resterne. Når jeg skimter ned af denne uges madplan som M og jeg lavede i går -så tænker jeg, at det vist primært er M som har fundet på hvad vi skal spise. Det er nemlig klassisk dansk mormormad og fast food-retter, som dominerer med en enkelt afvigelse i form af en LCHF tærte. Sådan er det når man er to om at bestemme.

MANDAG:
Øko-laks til mig med blomkålsris. Forårsruller og hvide ris til M.

TIRSDAG: 
Hjemmelavet pizza. Vi har masser af små portioner med rester af kødsauce, lidt kylling, etc. i fryseren som vi skal have brugt op. Pizza er perfekt til den slags.

ONSDAG:
Klassisk, klar suppe med rodfrugter, porre, kødboller & dertil flutes

TORSDAG:
LCHF tærte med chorizo (inspireret af Jane Faeber's "Spis dig mæt og glad")

FREDAG:
Boller i Selleri 

LØRDAG:
Langtidskogt Chili Con Carne

SØNDAG:
Koteletter i fad

Hvad skal du spise i denne uge?

4 kommentarer:

 1. Her står menuen også på koteletter i fad- en rest fra søndagen, hvor der var herremiddag pga. fodbold. Derudover skal vi have en helstegt kylling, blomkåls-tortillas eller pitabrød med spicy deller, grønt og hummus, fisk og råkost og så ved jeg ikke helt med weekenden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lyder det godt! Jeg gad godt blive bedre til at lave fisk, men det er kun laks som kommer på bordet herhjemme. Hvilken slags fisk skal i mon ha?

   Slet
 2. Jeg har også spist laks i dag og på torsdag har jeg fisk på menuen igen - jeg elsker fisk og spiser det gerne flere gange om ugen (-;
  Jeg er vild med jeres mormormad - jeg er ikke så god til det traditionelle mad - jeg kan ikke lade være med at krydre maden med en masse krydderier (-:

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er heller ikke selv så go til mormormad, men jeg bliver hver uge opfordret til at sætte mere på menuen af M. Og jeg vil faktisk gerne lære at koge retter som vår kære mormødre gjorde det! Godt og fra grunden....

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...