mandag den 11. november 2013

Økologisk Low Carb brød i en fart


Urtekram har igen gjort det let for os at lave god, økologisk mad uden bøvl eller dikkedarer. Denne gang er det en Low Carb bageblanding, som er kommet på hylderne.  Jeg hapsede en enkelt pose med mig hjem fra Danmark for et par uger siden for det er ingen hemmlighed, at det økologiske udvalg er langt bedre derhjemme end her i Sverige, der dog har et langt bedre udvalg af allergivenlige produkter. Tilbage til bageblandingen: - du kan anvende den til at bage det lækreste Low Carb brød eller knækbrød. Nu fik jeg så bagt et herligt Low Carb brød ud af bageblandingen. Og det var virkelig let som en leg, da brødbagningen bare kræver 5 æg, 1 dl vand og lidt salt. Det hele mikses sammen og bages 1 time i ovnen. Så simpelt og superlækkert. Nu ville jeg bare ønske at jeg havde købt flere poser med mig til Sverige for jeg vil gerne eksperimenterer med at tilsætte søde krydderier eller tørrede frugter. Nu glæder jeg mig til at nyde brødet på madpakken i ugen.

Har du prøvet at bage Low Carb brød? 

6 kommentarer:

 1. det har jeg lige præcis købt i dag - inspireret af dig. nu skal jeg bare ha' en rugbrødsform. glæder mig stort og meget:)

  SvarSlet
  Svar
  1. hvor du sød Linda. Jeg håber, at du kan li det lige så meget som mig også.... det er toplet at bage.

   Ps. det var også på tide du fik dig en rugbrødsform må jeg sige :)

   Slet
 2. Jeg har to gange bagt brødet - fantastisk nemt og lækkert. Sidste gang delte jeg blandingen i to i tilsatte hakkede tørrede abrikoser, hasselnødder og kanel - det blev rigtig godt og perfekt til eftermiddagssnack. Det smager super med tahin. Næste gang tror jeg at jeg vil prøve med lidt flere krydderier.

  SvarSlet
  Svar
  1. uhmn jeg skal prøve at mikse blandingen med flere krydderier og tørrede frugter når jeg får fat på blandingen igen. Det lyder superlækkert. Tak for tippet Camilla!

   Slet
 3. Jeg er kæmpe fan af denne blanding, den er helt perfekt. Det er så lækkert, at slippe for at skulle investere i 6-7 poser kerner og nødder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig så cool. Bager du den som den er eller pepper du den op med krydderier eller noget?

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...