torsdag den 28. november 2013

MADGLAD GAVE #2: Julekalender for voksne. 24 forskellige kopper te.


Den anden dag fik jeg denne pakke fra min kære søster - en te-julekalender med 24 små, fine poser løste. Denne er købt i Bisgaard Vinhandel i Støvring, men hvis du ikke bor i Nordjylland, så kan du evt. lave den selv eller købe den online hos økologiske teadrops Jeg synes det er verdenshyggeligste juleindspark at jeg dagligt skal nyde en god kop, afslappende te med smag af "mormors sommerhave", "Spicy Mint" og "guldet fra Dubai". Blev straks så inspireret at jeg pakkede 24 forskellige tebreve ned i en pose og gav den til min kollega, der netop skal gå på barsel. Så du kan altså også vælge den hurtige, DIY-version.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det er så fin en idé. Jeg kan mærke, at det booster juleglæden en smule for mig, at jeg har en kop te med en ny smag at se frem til hver dagen til den 24.

   Slet
 2. Det er faktisk en rigtig god ide! Selvom jeg nu tror jeg ville have det lidt svært med at undvære chokoladejulekalenderen - men de to kalendre kunne jo supplere hinanden meget godt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtigt at chokoladen og teen sagtens kan komplimentere hinanden :)

   Slet
 3. Hehe ej hvor sjovt jeg har netop lavet en tekalender til både mig selv og min mor idag, glæder mig allerede til på søndag når den første kop skal drikkes ^_^

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du betænksom at du har lavet sådan en til din mor. Mon du fik en god kop i går da tekalenderen skulle tages hul på?!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...