tirsdag den 26. november 2013

MADGLADE GAVER #1: Opskriftsinspiration, køkkengear & dansk design (fem foodie fifs)


Har du svært ved at finde på hvad du skal ønske dig af julemanden i år? Jeg har ikke. Min liste med køkkensager og madgaveønsker er så lang, at jeg med glæde deler ud af ideerne. Måske står du for mandelgaven i år, skal købe noget til en foodie eller selv står og mangler ønsker - jamen så er du da velkommen hvis du vil lade dig inspirerer af de sager jeg drømmer om at udvide mit køkkenværksted med i år: 

1. Dygtige og inspirerende Ditte Ingemann fra The Food Club har netop udgivet en smuk e-kogebog kaldet Morgenmadsmissionen. Den elektroiske morgenmadsbog koster kun 79 kr og kan downloades fem gange - tilgengæld får du så også 85 fristende morgenmadsopskrifter. Så sejt. Købes her.

2. Room Copenhagen har i samarbejde med designeren Ole Jensen lavet en smuk, organisk serie af funktionelle kopper, skåle, tallerkner og fade i melanmin. Jeg er dybt forelsket i de farverige, lette kopper og er generelt stor fan af Ole Jensens formgivning. 2 stk koster 149 kr og kan købes hos Bahne eller Illums Bolighus. 

3. Til min BaMix-blender ønsker jeg mig de praktiske skåle fra BaMix med låg, så det er nemt at opbevare det blendede i køleskabet. 2 stk koster ca. 249 kr. 

4. Yndlingsopskriftsmageren Umahro Cadogan har udgivet endnu en spændende kogebog Køkken Revolutionen - De bedste Opskrifter. Og hvem ønsker sig ikke dem? Umahro er jo en tryllekunstner indenfor moderne sundhed og himmelske opskrifter. Kan f.eks. købes hos Saxo.com til 299 kr. 

5. En kaffekværn f.eks. DeLonghi til 499 kr. Sådan en har jeg ikke - og jeg vil så gerne male mine egne bønner lige inden jeg brygger kaffen f.eks. i stempelkande eller på min Bialetti-mocha brygger. Jeg har fået lov til at prøvesmage de skønneste gourmetkaffebønner fra Ø-risteriet, men vores fuldautomatiske DeLonghi kaffemaskine er på værksted. 

Hvilke madglade gaver har du på din ønskeseddel i år?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...