torsdag den 14. november 2013

MORGENRITUAL: Kickstarts-kaffe med lun mælkeskum på toppen. Har du en kaffekværn?


En god kop kaffe af friskkværnede bønner og med lunet mælkeskum på toppen er efterhånden blevet fast morgenritual herhjemme til at kickstarte dagen. Vores fuldautomatiske kaffemaskine fra DeLonghi er (STADIG) til service og jeg craver virkelig selskab af en ordentlig kickstarts-kaffe mens dagen vågner. Øristeriet har dog hørt mine kaffebønner og har sendt mig de fineste, økologiske gourmetkaffer, som jeg dog må nøjes med at dufte til....Kaffearomaen har måske steget mig til hovedet, for nu overvejer jeg kraftigt om jeg er nødt til at købe en kaffekværn så jeg kan smage på de økologiske kvalitetsbønner fra Øristeriet. Nu. Mangler mit morgenbrændstof!

Har du en kaffekværn du kan anbefale? 

PS. Øristeriet har et superfedt koncept hvor du kan abonnerer på gourmetkaffe. Tjek det ud her hvis du også ønsker dig et kaffeabonnement i julegave. Det gør jeg nemlig.

6 kommentarer:

 1. Jeg har en kaffekværn fra bodum - den syntes jeg er rigtig god :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvilken slags knive er der mon på den Maria?

   Slet
 2. vores er fra vario - de fås i forskellige prisgrupper, men kendetegnet er, at det er godt og kaffekræs.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhh den lyder fin. Hvor mon man køber sådan en rolls royce kaffekværn?

   Slet
 3. Uhhh - en morgen uden kaffe :-( Det duer bare ikke... Så ud og køb en kværn hurtigst muligt. Det er altid rart at have en backup til din DeLonghi.
  En Mahlkönig Vario er rigtig fin og kan kværne alt fra espresso til stempelkande. En Bodum kan ikke anbefales til espresso, men den er rigtig god til forskellige typer filterkaffe og stempelkande. Du kan få to typer af Bodums kværne - én med en lille propel, der nærmest hakker kaffen i stykker, og så en lidt dyrere med flade knive, der kværner kaffen rigtigt. En Bodum fåes i flot sort, som står godt til din KitchenAid :)
  Du kan læse om de forskellige kværne her

  Mvh
  Morten

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Morgen og takke for tippet og linket til de forskellige kværne. Jeg må lige undersøge Bodums nærmere med de flade knive. Specielt hvis den passer godt til min KitchenAid som du siger....

   Tak for tippet!

   //Marian

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...