mandag den 25. november 2013

Ugens madplan: Old School-suppe, burritos & en hel kylling i Römertopf. Menkortet uge 48.


Mandag er dagen hvor vi køber ind til resten af ugen så vi kun skal i supermarkedet den ene gang. Vi tror på, at man ved at planlægge sine hverdagsmåltider både sparer tid og penge. Og hvem har ikke behov for ekstra tid i hverdagen? I den her uge tager madplanen udgangspunkt i hvad vi har tilbage af råvarer fra sidste uges indkøb - og hvad, vi har i fryseren, som jeg pt. gerne vil have spist op, så vi undgår at smide mad ud. Kombinationen er igen blevet lidt af en rundtur i div. verdenskøkkener. 

MANDAG
Hjemmelavet pizza. Rester fra i går hvor vi bagte dobbelt portion.

TIRSDAG
Vi spiser nok noget hurtigt udefra da vi skal møde nogle venner ude i byen. 

ONSDAG
Old School suppe: den klare med masser af grøntsager samt kød/melboller.

TORSDAG
Burritos med chili con carne rester, hjemmelavet guacamole og grøn salat

FREDAG
Hel øko-kylling i Römertopf med rodfrugter til

LØRDAG
Indisk Tikki Masala med hjemmebagte naan & raita

SØNDAG
Sunday Roast: Rumpsteak i ovnen, kartofler, sauce og hele pivtøjet. 

Hvad er der på din menu denne uge?

3 kommentarer:

 1. Jeg laver oftest mad sådan her: "Bumbum, hvad har jeg, lad mig se, en gulerod og en persillerod og noget persille og en kartoffel... Bumbum... og sorte ris i skabet...". Det er sjovt at se, hvordan I organiserer det. Måske bliver jeg også en organiseret type, når min hverdag ikke er studenterhverdag, men arbejdshverdag, det kan jeg sagtens forestille mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også sådan for mig da jeg læste og boede alene. Men nu hvor vi er to og begge kommer sent hjem, så er det virkelig smart at have det organiseret på den her måde. Og vi sparer virkelig meget tid og penge på impuls indkøb. For mig, er der ikke noget værre end at skulle aftale på tlf kl. 19:30 hvem der handler ind og hvad vi iøvrigt skal spise til aften. Tror vores indkøbsvalg bliver mere bevidste på den anden måde.....

   Slet
  2. Puh, det kan jeg godt forstå. Og som studerende kan jeg jo også meget bedre lige smutte forbi et supermarked eller en grønthandler, mens alle andre mennesker laver andre ting og der derfor ikke er kø. Aftensupermarkeder er det værste!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...