fredag den 20. december 2013

JULEHILSEN TIL DIG FRA MIG: Glædelig jul kære bloglæser. Og festligt nytår!


I år har jeg skrevet utroligt mange personlige julekort til venner, familie og virtuelle bekendskaber fra blogland, instagram osv. Det har været superhyggeligt, at lave mit eget Brændstof-julekort (via vistaprint) og at skrive en håndskrevne hilsener. Der er bare noget helt særligt over, at poste et brev i disse digitale tider - med frimærke og det hele. Hvis jeg ikke har sendt dig et julekort vil jeg alligevel sende denne julehilsen til dig, kære bloglæser fordi jeg i dag har fået JULEFERIE. (Læs følgende, som det var skrevet med sirlig håndskrift)

"Jeg håber, at du får en fuldstændig fantastisk jul i godt selskab, med dejligt mad og skønne gaver. Af hele mit madglade julehjerte TAK. Fordi du læser med her, fordi du skriver kommentarer og fordi du i det hele taget har lyst til at besøge Brændstof-bloggen.  Det varmer og gør mig simpelthen så glad." 

RIGTIG GLÆDELIG JUL TIL DIG. FRA MIG.

PS. Hvis du vil have opskriften på Pepparkaksmuffins som jeg havde på mit julekort, så kan du finde den lige her.

10 kommentarer:

 1. Jeg er så glad for mit julekort. Mega hyggeligt at modtage ægte, håndskrevet post :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg smadderglad for at høre Emma. Det var nemlig så hyggeligt at sende en hilsen til dig ;)

   Slet
 2. Og det var så hyggeligt at modtage en håndskreven hilsen fra dig! TAK. Dejligt med juleferien, nyd den i fulde drag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak. Og dejlig juleferie til dig også Ida.

   Slet
 3. Og jeg er glad for at du er dig og sidder der ovre i ynglingslandet og tænker på os :)
  Rigtig god jul - fra Miri, der netop lige nu og her har FERIE :)

  SvarSlet
  Svar
  1. du kan tro jeg tænker på jer "over there". Ha en fantastisk juleferie, Miri :)

   Slet
 4. jeg har gennemnydt mit julekort fra dig. det står fremme og frister :) tak for søde ord og en eviglækker blog. god jul til dig, kære marian.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne ikke være bedre - tak selv for DINE ord. Ha den dejligste jul Linda =)

   Slet
 5. Du er så betænksom Marian. Jeg håber I får den dejligste jul.

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Malene. Må din jul også blive en af de allerbedste =)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...