mandag den 2. december 2013

JULEHOPLA: Mine Fem December To Do's

December er skudt i gang med kalenderlys, stjerner, røde bånd og julegaveindkøb. Jeg kan alligevel mærke, at det kræver en ekstra indsats for at min julestemning kommer i hopla i år. Jeg gider ikke rigtig at bage de traditionelle julekager, som jeg plejer og har også kun pyntet op yderst spartansk herhjemme. I stedet har jeg lavet denne December To Do's liste til mig selv for at sætte ekstra fut under det hyggelige julehumør:

#1 Jeg vil spørge mine internationale kollegaer, hvad deres yndlings juleopskrift er og dele den her på bloggen. Bare som inspiration til noget andet end de klassiske danske juleindslag 

#2 Jeg vil inviterer folk til "Glögg Mingle" og eksperimentere med at lave nye slags glögg eller andre juledrinks.

#3 Jeg vil gå på Göteborgs julemarkeder med hyggelige håndværksboder og se de mange julelys på Liseberg. 

#4 Jeg vil lege nisse for M og mine kollegaer - lige præcis som i folkeskolen, hvor man giver en lille ting eller overraskelse til den man er nisse for. Det bliver naturligvis noget spiseligt. 

#5 Jeg vil lave små portioner af julekager, konfekt og også sundere varianter. Der skal dufte og smage af jul herhjemme.

Hvordan får du julestemningen i hopla?

7 kommentarer:

 1. Vi startede 1. december med risengrød og nissebajere, improviseret adventskrans og julekalenderskraberi. Og det er sådan ca. det julehygge, vi når i en travl måned fuld af arbejde (øv!), eksamen (dobbelt øv!!!), overtagelse af sommerhus (yeah!!!) og rejseplaner (juhuu!).

  Med når julen så er slut, så glæder jeg mig helt vildt meget, til vi skal holde nytår med jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jeg savner virkelig nissebajere - det er nok min yndlingsøl. Jeg må indhente i julen når jeg kommer til DK. Og ja, vi glæder os virkelig meget til at fejre nytår med jer også… så hyggeligt.

   Slet
 2. God ide !
  Lyder da som du er i helt fin julestemning :)
  Jeg lader min julestemning kommer langsomt men sikkert- gider ikke presse den eller stresse. Lidt pynt og lidt lys og duften af appelsin, det sparker den igang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg burde nok heller ikke stresse den med lister og planer. Jeg synes bare det er som om at julen er komme lige pludselig i år - og at jeg slet ikke var klar til at komme i julestemning.

   Slet
 3. Vi brukar alltid åka in till stan och se julfilmen på Götaplatsen. Och ha med oss varm choklad för det brukar vara jättekallt! Det ser hela familjen fram emot varje år.
  I år ska jag baka danska brunkager, svenska pepparkakor och lussekatter. Eftersom dottern fyller år veckan innan julpyntar vi först efter hennes födelsedag men från första advent har jag i alla fall en stjärna i fönstret och en adventsljusstake.
  Jag gillar inte glögg men brukar värma cranberry juice med kanel och andra juliga kryddor. Det är väldigt gott och lite juligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Oj vad trevligt Ann-Christin. När vises julfilmen? Jag missade den sista år. Jättebra ide att ta med varm choklad…. Om du inte gillar traditionel glögg kan jag rekommendera att testa min blåbærglögg. Gjorde receptet sista år och den smakar sååå gott! Ha en trevlig december og tack för dina jultips

   Slet
 4. Blåbärsglögg kanske jag ska prova :-) Julfilmen visas varje dag fram till jul och eventuellt även i mellandagarna. Mina brunkager blev goda men inte så fina. De "flöt ut".

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...