tirsdag den 7. januar 2014

BLOGBOGEN: Et must til alle blogfans


I min verden er Julia Lahme blogekspert no. 1 i det danske land. Allerede for 4 år siden var jeg på et seminar hvor hun delte ud af de bedste blog guldkorn - og dem har jeg faktisk brugt lige siden i forskellige sammenhæng. Sidste år udgav hun så endelig Blogbogen sammen med forlaget Rosinante. Blogbogen er efter min mening, er et helt uundværligt værktøj hvis du selv blogger eller hvis du overvejer, at kaste dig ud i bloggerierne. Julia deler ud af sin personlige erfaring med blogland og har samtidig interviewet dygtige bloggere  og eksperter som f.eks Linda fra Simpeldagbog, der er den vildeste ordtryller og Line Thit Klein, der er den mest fantastiske (mad)fotograf. Desuden får du lavpraktiske tips til hvordan du skriver et indlæg og en ordliste, der forklarer de mange termer som er knyttet til bloggen. Men du får også information om de uskrevne regler og den gode tone samt markedsføringsloven om ophavsret – begge er yderst relevante at stifte bekendtskab med når du flytter ind i blogland. Selv blev jeg meget glad og positivt overrasket over at se Brændstof nævnt i bogen, som et eksempel på et godt blognavn. TAK Julia – fordi du deler ud af dine værdifulde guldkorn og samtidig løber forrest i udviklingen af det danske blogland. Og fordi, du påminder os om, at vores mødre (og Svigermødre) læser med på bloggen….

Blogbogen er udgivet af forlaget Rosinante, koster 199 kr og kan f.eks. købes her.
Læs også Julia Lahmes blog, hvis du interesserer dig for kvindeliv, hverdag, arbejdsliv og mode med glimmer. Blogbogen har jeg fået som en gave.

3 kommentarer:

  1. Jeg har os læst den og slugte den råt. Tak fordi du skrev denne bog, Julia.

    SvarSlet
  2. Er det ikke også utroligt, at der skulle gå så lang tid, inden denne bog kom på markedet? Jeg mangler stadig at læse den, men glæder mig til at få nye indspark til min blog.

    SvarSlet
  3. Interessant - den gad jeg da virkelig godt læse ....

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...