torsdag den 16. januar 2014

BRÆNDSTOF JUICE LAB: Pink Power med rødbede, æble, ananas & ingefær


Den her juice er min alleryndlings pink power drink. Jeg elsker både smagskombinationen & den vilde pangfarve uanset om det er som morgenfrisker eller eftermiddagsbooster. 

Du skal bruge:
(1 mellemstort glas)
1/2 rødt æble
1 tyk skive ananas uden den hårde skræl
1 øko-rødbede 
1 stump ingefær efter smag

Sådan gør du: 
Vask alle ingredienserne, skrub og skræl det bort, som er nødvendigt. Kom hele molevitten i din saftpresser / juicer. Sæt på køl i 5-10 min og drik den iskold. SKÅL!

* SUNDHEDSFAKTOR:
Rødbede er power til dit kredsløb, dynamit til din hjerne og blodtrykssænkende pga. nitrat, der hurtigt omdannes til nitrit i kroppens væv, der senere omdannes til kvælstofoxid, der øger blodgennemstrømmen. Både nyrer og lever er også smadderglade for rødbedesaft, da stoffet betain nedbryder og neutraliserer affalds- og giftstoffer. Ananas indeholder bromelain, der har en mild effekt på smerter, irritation og hævelser i led f.eks. pga. slidgigt. Dette enzym skulle samtidig være god til fordøjelsen. 

Læs om ingefær og æblets gode egenskaber her.

6 kommentarer:

 1. Hvilken smuk drik !!
  Og vi spiser jo også med øjnene :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis, Miri. Jeg bliver også selv lidt glad når morgenjuicen er pangfarvet. Og den smager jo utroligt godt, efter mine smagsløg :)

   Slet
 2. Uhmmmmm - det er en skøn kombi!
  Jeg kunne også godt bruge sådan en eftermiddagsbooster lige nu :-)
  Denne vinter er jeg helt tosset med rødbedejuice (men har jo denne her kæreste, som haaaaaaader rødbeder). Nuvel, som regel laver jeg en juice med samme ingredienser og undlader at komme rødbeden i før til sidst, så kan jeg "tappe" til ham først.
  Det anbefales at komme en kvart til en halv citron i med skræl. Det passer simpelthen så godt til den basiske rødbede med syren fra citronen!
  Kh, Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste rødbede-fan ;) Det er faktisk helt samme situation herhjemme, hvor M heller ikke vil have rødebede i sine juice. Så jeg må altid vente til det bliver min tur så jeg kan juice de vilde grøntsager….

   Når du juicer citron med skræl (og appelsin f.eks.) bliver smage så ikke for bitter eller besk? Det er fakisk derfor jeg altid undlader at tage skrællen med selvom det er økologiske citrusfrugter jeg anvender.

   //Marian

   Slet
 3. Det er billeder som disse, der kunne få mig til at købe en saftpresser :-)
  De er så smukke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du söd! TAK for de paene ord. Jeg er smadderglad for min saftpresser, så kan klart anbefale at investere i sådan en

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...