lørdag den 11. januar 2014

BUDDHA BOX: En skattekiste af øko-te delux fra Hari Tea med passion og omtanke

Jeg har en stor svaghed for økologisk te, der er pakket smuk ind, smager himmelsk og samtidig er udviklet med stor omtanke og passion. Derfor er jeg også fan af mange ayurvediske teer, der ofte er tiltænkt et bestemt humør, en særlig situation eller et sundhedsmæssige behov. Hari Tea er sådan en slags te, der har en baggrund i livsstilsfilosofi. Udviklet af passionerede mennesker, der dyrker yoga, bærer turban og som blandt andet omtales "Guru" (se dem her). Det er så inspirerende med sådan en holistisk tilgang, der baserer på ældgamle, ayurvediske principper. Som en gave fik jeg Hari Tea's Buddha Box, der er en skattekiste med 11 forskellige tebreve. Når jeg kommer træt hjem fra arbejdet forkæler jeg mig selv med lige præcis den Hari Tea, der passer til den dags behov: "Inner Flow", "Face the Moment", "Heart Center Calm"… ja, det er nærmest blevet en helt lille te-ceremoni for mig, at udvælge tebrevet og så nyde en varmende kop kærlighed, mens jeg lander herhjeme efter dagens gøremål. Jeg har tidligere købt Hari Tea i Göteborg i min lokale øko-købmand, men nu er de altså også kommet til Danmark. Du kan f.eks. købe dem online via Helsam her.

Hvilken te drikker du?

2 kommentarer:

  1. Jeg drikker oftest Yogi, Pukka og Matcha fra Sing Tehus :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har endnu ikke fundet nogle Pukka-favoritter. Kan du anbefale nogen? Jeg synes emballagen er så pæn, men jeg har ikke været så positivt overrasket over smagen. Derimod ELSKER jeg Yogi Tea.

      Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...