torsdag den 2. januar 2014

GODT NYTÅR: 5 nytårsfortsæt til Brændstof


Nytårsfortsæt er jo så populært ved denne tid. Da jeg har været i Danmark over jul og nytår uden internetforbindelse, så har jeg haft masser af tænketid. Blandt andet på friske gåture ved Vesterhavet. Her fandt jeg på, at jeg i år ville give Brændstof 5 nytårsfortsæt for 2014 – og så slipper jeg nemlig også for de helt personlige nytårsfortsæt som sjældent holder mere end januar ud. Mon ikke det er lidt lettere at holde når det er for bloggen her? Jeg giver det en chance… og håber du vil hjælpe mig lidt på vej!

I 2014 skal Brændstof have:

#1 Mere fokus på økologi, økologiske råvarer og nye økologiske produkter

#2 Flere sunde opskrifter til alle dagens måltider

#3 En komplet Göteborg guide og flere gode tips til spiseoplevelser

#4 Mere inspiration til køkkengrej, kogebøger og andet godt gear

#5 Dit bud?


Hvad synes du det sidste bud skal være for bloggen i år? Så lader jeg nemlig nr. 5 være åbent for gode ideer og forslag.

14 kommentarer:

 1. Gode nytårsforsæt, jeg glæder mig til at læse med i 2014. Sverige er vores foretrukne ferieland så en komplet guide til Göteborg vil jeg gerne have. Hvad med indlæg om svensk mad og svenske madtraditioner? Selvom Danmark og Sverige på mange måder ligner hinanden, er der også store forskelle.

  Kh Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte,
   Det er et supergodt bud. Det vil jeg helt klart tage med videre. Jeg har forsøgt at få lidt mere om svensk madkultur med, men der er naturligvis mange flere muligheder for at indrage Sverige på bloggen :) Så TAK for dit indspark!

   Slet
 2. Ih hvor spændende! Jeg har desværre ikke gode bud på nr 5, men jeg vil glæde mig vildt til Gøteborg guiden! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fantastisk. Jeg er glad for at høre, at Göteborg guiden vil være brugbar =)

   Slet
 3. Godt nytår søde du :)
  Tom for ide nummer 5..Kan dårligt få min egen blog til at leve :) Men glæder mig til at følge dig i dette nye år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sødeste Miri - godt nytår til dig også! Jeg glæder mig også til at følge dig i det nye år og jeg synes bestemt din dejlige blog lever i bedste velgående.

   Kher til dig

   Slet
 4. Godt nytår Marian - jeg syntes det er nogle rigtig fine punkter du har listet op og jeg vil glæde mig til at læse med herinde i 2014.

  Kh maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria. Og i ligeste måde. Jeg er fan af dine fantstiske dejlige, grønne opskrifter. Jeg skal lade mig inspirere endnu mere af dig i dette år!

   Kher Marian

   Slet
 5. Rigtigt godt nytår til dig Marian :-)
  Jeg glæder mig så meget til at følge dig i 2014. Jeg synes din blog bliver mere og mere flot og spændende. Det er sjovt at du skriver at du vil skrive mere om økologi. Jeg har tænkt præcis det samme. Det er som om det at spise økologisk er blevet så naturlig en del af ens hverdag, at jeg i hvertfald glemmer at sætte det på dagordenen på bloggen. Mere øko fra os to :-) Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hørt, hørt Anette. Vi booster økologien sammen i 2014. Its a deal! Glæder mig også til at følge dig i 2014 og hvem ved, måske render vi på hinanden ved lejlighed i Aalborg.

   Knus tilbage

   Slet
 6. Jeg holder meget af dine hverdagsglimt, men de er nok mere en instagram ting?

  Ellers kan jeg vældigt gode lide andre 4 nytårs tiltag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde PIlle. Jeg prøver at lave instagram være mere hverdagshalløj med ALT muligt - ikke kun mad. Og så her på bloggen vil jeg gerne fokusere mere på mad, økolog, hverdagsmad osv.

   Slet
 7. Jeg vil glæde mig til dine Göteborg fif.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - hvor er du sød. Nu er jeg topmotiveret for at lave sådan en guide….

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...