lørdag den 4. januar 2014

REJSEN TIL SUNDHED: En livsstilsekspedition med opskrifter, inspiration og rejsehistorier.


Hvis du heller ikke kan overskue sundhedsjunglen med de mange diæter og gode råd til kost, træning og tilskud, så vil jeg så meget anbefale dig, at læse Rejsen til Sundhed af Anja Ballegaard & Zenia Santini. De to dygtige sundhedsdamer fra Naturazin.dk har nemlig rejst rundt i verden for at interviewe flere af verdens førende sundhedseksperter. De har samlet alle guldkornene i et skønt miks af  personlige rejsefortællinger, letforståelig sundhedsinformation og lækre opskrifter. For mig virker det så godt, når alle disse områder bliver kogt ned til brugbare og håndterlige fifs, som jeg selv kan implementere i min hverdag.  Som f.eks. at huske de dybe vejrtrækninger samt at drikke meget mere vand. Kombineret med de to søde veninders, personlige historier, oplevelserne på rejserne og refleksioner omkring de mange elementer i sundhed, så endte jeg med at sluge bogen fra enden til anden i juleferien. Det fede er så, at du efterfølgende kan bruge bogen som et opslagsværk, en opskriftsbog eller bruge bogen som inspiration til at få en sund livsstil der holder med den afsluttende 8-ugers sundhedsudfordringen i bogens sidste kapitel.  Jeg er både topmotiveret, superinspireret og sulten efter mere…. specielt de mange fristende indiske opskrifter, som straks skal på vores madplan herhjemme! Haps…. Det bedste læsestof til at kickstarte et sundere 2014.


Rejsen til Sundhed er udgivet af Tinkerbell Books og koster 299 dkr. i vejl. Udsalgspris. Læs mere om Anja & Zenia på www.naturazin.dk

6 kommentarer:

 1. Meget inspirerende bog. Jeg fik den i julegave og læste den med det samme. Jeg syntes også rigtig godt om afsnittet fra Indien og fik lyst til at afprøve opskrifterne og bruge endnu flere krydderier i maden. Nu tror jeg også jeg vil købe Pukka-te igen, det har jeg tidligere købt pga. den pæne indpakning - ikke smagen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg læste den også med det vuns! Den er sprængfyldt med inspiration. Jeg er dog ikke superfan af Pukka, men foretrækker Yogi Tea. De er også ayurvediske urteteer, som smager fantastisk. Haps! Og ja, det indiske mad lokker godt nok også….

   Slet
 2. jeg er også fan! jeg glæder mig til 8 ugers udfordringen .. dygtige damer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal du i gang med 8 ugers udfordringen? Ja smadderdygtige sundhedsdamer =)

   Slet
 3. Den lyder vel nok god!
  Den må jeg have hjem til min samling efter denne fine anmeldelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror virkelig du vil blive glad for den hvis du interesserer dig for moderne sundhed, yoga, ayurveda og bare vil have lidt ny inspiration. God fornøjelse, Charlotte :)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...