onsdag den 26. februar 2014

BRÆNDSTOF NYT: Bogudgivelses fest, vinderen af LCHF-konkurrencen + mød mig hos Guld & Grønt

Min uge har allerede været action-packed, så her kommer ugens brændstof nyt:

#1 I mandags var jeg til min første bogudgivelsesfest på bogen Taco Mexican Style. Det er en kollega på Santa Maria, Malin Eriksson, der netop har udgivet den farverige bog sprængfyldt med mexicanske fristelser. Et stort hit til alle, der elsker taco, Tex Mex & mexicansk mad. Se bogen her.

#2 Den fine LCHF give away i samarbejde med Politikens Forlag er afsluttet. Det blev Malene, svar nr. 21, der bliver den heldige ejer af Jane Faerbers bog, Mæt & Slank med LCHF. TILLYKKE til Malene med din nye, fantastiske sundhedsbog

#3 Dygtige Anette fra bloggen Guld & Grønt har i denne uge fokus på økologi og bæredygtighed. I dag kan du møde mig i et bloginterview omkring min holding til disse emner - og du kan se mit ansigt i et utroligt stort foto :) Jeg er stolt over, at jeg måtte være med til Anettes blogserie med det fede navn "Who Cares". Læs mere her.

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Det har det bestemt være. Men nu vil jeg gerne ha min vante rutiner tilbage ;)

      Slet
  2. Kun Gode ting, Marian; hvor er det skønt! Og jeg må have fat i bogen. Kram

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...