tirsdag den 11. februar 2014

INSTANT COMFORT: Varm kakao med god samvittighed (sød tirsdagstreat)

Der er bare dage som er ekstra grå, ekstra lange og ekstra hårde at komme igennem. Og så gælder det om at kræse om sig selv med instant comfort og uldtæpper. Jeg kan anbefale en kop varm kakao som tirsdagstreat. Denne pænt indpakkede instant kakao fra Clipper fandt jeg i min lokale øko-købmand. Den røres bare ud i varm mælk og smager sødt og godt - selv uden skum eller fiduser på toppen. Den er ikke sukkerfri, men jeg nyder den alligevel med god samvittighed. Clipper Super Cosy Drinking Chocolate er Fairtrade-mærket, som betyder, at kakao- og sukkerbønderne har fået en ordentlig pris for deres råvarer. Det er brændstof til min dag. 

Har du en tirsdagstreat i ærmet til at få instant comfort?

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Åhhhhhh kanelsnegle. De er på min top 3 over treats! uhmnnn

   Slet
 2. mh, den kakao har jeg flere gange tænkt på, at jeg skal smage. nu er jeg helt bekræftet:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er god - og sød! Men til grå dage hvor man trænger til et kakao-kick, så er den dejlig =)

   Slet
 3. Har du selv plantet avokadoen? Og hvis ja, hvordan er det lige det gøres med succes?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg faktisk, ja. Er den ikke fin? Jeg tog bare en avocadosten, gjorde den ren og plantede den direkte i jorden. Jeg har prøvet at spire den i vand først, men det gav ikke noget resultat. Jeg vil gerne lave flere for jeg bliver simpelthen så glad når jeg ser den plante - den er jo skabt af noget jeg ellers ville have smidt bort…. Held og lykke hvis du selv pønser på at plante en avocadosten!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...