tirsdag den 18. februar 2014

NY SUNDHEDSBOG: Mæt & Slank med LCHF af Jane Faerber (VIND et eksemplar af bogen)

Nu siger jeg det bare: Jeg er FAN af Jane Faerber fra Madbanditten.dk. Ikke fordi hun er den sejeste LCHF-kvinde, men mere fordi hun deler de dejligste og lækreste opskrifter uden dikkedarer. Jeg er ikke selv faldet pladask for LCHF livsstilen, men jeg er vild med inspirationen i de gluten-, sukker og endda mejerifrie opskrifter, der smager himmelsk, er lette at lave og samtidig kan nydes med god samvittighed. Også selvom man ikke følger LCHF-kuren. Jeg har nydt de fleste af retterne i Jane Faerbers første bog "LCHF Spis dig mæt og gladflere gange endda. Og nu er der flere uimodståelige opskrifter og skøn sundhedsinspiration i den nye LCHF-bog  "Mæt & Slank med LCHF", der netop er udgivet af Politikens Forlag. I den nye bog glæder jeg mig specielt over kapitlet med gæstemad. Jeg elsker hverdagsmad, men weekend-spiserier i godt selskab er utroligt hyggeligt i min verden. Klapper begejstret i hænderne over "Mæt & Slank med LCHF" og har straks sat flere af retterne på madplanen.

VINDEREN BLEV: MALENE, svar nr. 21! I samarbejde med Politikens Forlag har jeg fået lov udlove et eksemplar af den spritnye bog herpå bloggen. Det betyder, at du har mulighed for at vinde et eksemplar Mæt & Slank med LCHF! Alt du skal gøre er blot, at følge Brændstof på bloglovin', skrive en kommentar herunder om din holdning til LCHF-livsstilen sammen med din email-adresse. Den heldige vinder udtrækkes mandag d. 24 februar. 

44 kommentarer:

 1. Åh, jeg vil så gerne have fingrene i sådan en bog! Selv har jeg været ret så fedtforskrækket i forbindelse med min spiseforstyrrelse, men jeg er blevet bedre til at spise, hvad jeg vil.
  Nu hvor min krop får mere fedtholdig mad, føler jeg mig mere i balance. Det vil jeg også gerne følge op på med deciderede LCHF måltider :)

  SvarSlet
 2. Jane har sådan en fin blog og jeg kan virkelig godt lide hendes tanke om at spise rigtig mad og derudover også smide badevægten ud :) Den bog vil jeg vildt gerne vinde, synes hun laver sådan noget ordenligt mad.

  SvarSlet
 3. Jeg synes at der er dejligt at der endelig bliver gjort op med fedtforskrækkelsen i Danmark!

  Mvh. Caroline
  carokjelle@hotmail.com

  SvarSlet
 4. Jeg studerer ernæring og sundhed, og synes det er spændende, hvordan kroppen har så mange mulige måder at få energi på - både fra forskellige makronæringsstoffer og egne lagre. Derfor er jeg også interesseret i at lege lidt med lchf - selvom jeg nu ikke har nogen målsætning om at omlægge min livsstil til denne lisstil; jeg ELSKER nemlig brød, korn og kage ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg er meget inspireret af LCHF, og vil meget gerne eksperimentere mere med det, men helt fanatisk bliver jeg nok aldrig :-)

  vh Stephanie
  agf_fanen@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Livet skal være fedt ;)
  - Jeg fungerer dog ikke uden kulhydrat pga. min træning, men ELSKER at finde inspiration i LCHF opskrifter

  SvarSlet
 7. Er ret inspireret af LCHF tilgangen - min frokost er altid med udgangspunkt i LCHF, men jeg mangler inspiration til aftensmaden. Hvis jeg er den heldige vinder så glæder jeg mig til at finde inspiration i den fine LCHF kogebog.

  Ha en smuk dag.

  Med venlig hilsen
  Lene
  lenefilsoe@gmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg er ikke kødspiser, men det er resten af min familie. Alligevel finder jeg stor inspiration i LCHF-kost, da jeg ikke fungerer ret godt på sukker og gluten.

  mai_brittm (a) hotmail.com

  SvarSlet
 9. Jeg elsker velsmagende mad med mange grøntsager, men da jeg er meget glad for mad vil jeg heller ikke nægte mig selv noget - fx brød. Jeg kommer aldrig til at følge en bestemt kur, men jeg vil gerne lave spændene og velsmagende retter - også dem som tilhører kure!

  gittesnoerklerier@gamil.com

  SvarSlet
 10. Jeg vil gerne være med. Jeg spiser lidt efter principperne, da min mave er glad ved det.

  SvarSlet
 11. Kender endnu ikke så meget til det, så vil helst ikke komme med min holdning omkring det, men håber jeg kommer til at lære det lidt bedre at kende ;)

  SvarSlet
 12. Godaften til Brændstofs indehaver:-)

  dejlig blog med god inspiration, og god mad på den "fede" måde.
  Jeg vil meget gerne ligge en billet ind på den dejlige sundhedsbog af Jane Faerber, som jeg også følger.
  Jeg døjer med for lavt stofskifte, så passer næsten altid på sammensætningen af det jeg spiser og drikker. Samtidig er jeg vokset op i en naturfamilie og bor selv på landet og elsker god mad også gerne de gammeldags retter, som indeholder fedt ligesom LCHF går ind for, derfor er jeg tilhænger af denne retning:-)

  Krydser og håber
  Tina fra: uglen3@gmail.com
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
 13. Jeg kender lidt til pricipperne og forsøger også at følge dem, men som så mange andre, så løber jeg tit panden mod en mur, når det kommer til opskrifterne :/

  Jeg takker for chancen, og krydser fingre.

  jeanneart@hotmail.dk

  SvarSlet
 14. Jeg vil rigtig gerne deltage. Er så fascineret over så meget lækkert mad der kan laves på en ny og anderledes måde. Og noget hvor jeg gerne vil prøve en masse retter af :)

  SvarSlet
 15. Synes LCHF principperne fungerer supergodt som en kur, når der skal smides nogen kilo - men savner inspiration til at fastholde principperne som mere end en kur, så jeg vil blive super glad for at vinde bogen, og få nye retter på menuen.

  Tina.kammersgaard@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Har spist low carb siden 1998(-30kilo over 18 måneder), med noget mere afslappet forhold til det nu for tiden, men elsker at vide at hvis der lige sniger sig et par ekstra kilo på, så er det bare tilbage på sporet, og så er de væk igen ;-) Så jeg elsker det,

  SvarSlet
 17. Vil så gerne kigge lidt mere i den bog - så sin helt egen ville være fantastisk :-)

  SvarSlet
 18. Det startede med at jeg - på mystisk vis - havde taget en del på henover foråret og sommeren, så efter sommerferien droppede jeg kartofler og pasta (vi spiste ret meget pasta), og alene det gav mig minus 4 kilo. Det er sådan set det eneste jeg kender til kuren/livsstilen, men vil meget gerne blive klogere - og et par kilo mere lettere :)

  SvarSlet
 19. Følger via BL.
  Har ikke rigtig nogen holdning endnu, - det er også derfor jeg gerne vil vinde bogen, så jeg selv kan afprøve det.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 20. Jeg er selv så småt begyndt at snuse til livsstilen, selvom jeg stadig siger, at vi spiser "Low carb (not so) high fat". Min kæreste er nærmest selvsagt gladere for at putte bacon i ting, end jeg er. Men vi har ikke spist pasta, ris eller brød i en måned snart og det føles godt! Jeg kan mærke, at jeg er mere stabilt mæt hele dagen og det er simpelthen så dejligt.

  Dog har vi kun et lille hæfte med opskrifter fra Janes første bog, som blev udgivet i forbindelse med et ugeblad - det fik vi af min svigermor. Den er supergod inspiration, så jeg kan slet ikke forestille mig, hvor meget inspiration der er i bogen - og vi mangler snart noget nyt ;)

  SvarSlet
 21. Jeg er meget nysgerrig på denne livstil og kunne derfor rigtig godt bruge denne inspiration. Rigtig fin blog du har!!
  Hilsen Camilla
  fam.nyegaard@gmail.com

  SvarSlet
 22. Jeg skal være helt ærlig og indrømme, at jeg er lidt skeptisk mht lchf, men jeg vil til gengæld gerne lære mere om det og derfor kunne det være skønt at vinde bogen :-)

  SvarSlet
 23. jeg synes næsten det lyder for godt til at være sandt - så det skal altså bare prøves :)

  maibritt // maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 24. Jeg forsøgte mig med LCHF før jeg blev gravid og tabte mig 10 kg, men graviditeten har gjort at jeg er kommet lidt væk fra det igen. Spiser stadig masser af grøntsager, men knap så meget fedt og til gengæld en smule brød og pasta engang imellem. Jeg håber dog på at komme tilbage på sporet når jeg har født og her kunne bogen være helt fantastisk, fordi der nok også er et par graviditetskilo, der skal af ;)

  SaHyms@gmail.com

  SvarSlet
 25. Jeg har det fint med LC delen, men har svært ved at forlige mig med at HF delen er godt for mig.

  SvarSlet
 26. Den bog vil jeg rigtig gerne vinde, er for nylig begyndt at spise LCHF

  SvarSlet
 27. Vi er lige begyndt at spise LCHF i weekenden, så vi er stadig nye udi denne livsstil. Selvom vi blot har været i gang i 3 fulde dage, kan jeg allerede mærke at jeg ikke er "flad" som jeg var før.. Nu er jeg bare doven ;) (men det er der vist ingen "kur" der kan ændre på... ;)) Jeg har et helt andet energiniveau herhjemme i forhold til at få ordnet det huslige, selvom jeg stadig synes at meget af det er kedeligt, så har jeg ikke længere følelsen af at jeg ikke har energi til at udføre dem. . Dejligt!

  Vi har gjort brug af Jane Faerbers LCHF - spis dig mæt og glad. - Der er rigtig mange lækre retter i den bog. Jeg er også så småt begyndt at bevæge mig ud i LCHF verdenen på nettet, men det kræver lidt mere tankevirksomhed at forholde sig til opskrifter og tips & tricks der, end det gør at gå slavisk efter en opskrift i en bog, som man stoler 100% på lever op til LCHF princippet.

  Jeg kan indtil videre godt lige LCHF, jeg er dog rigtig spændt på om jeg kan holde mig fra sukkerholdige sager, især Coca Colaen kommer jeg til at savne... (Jeg har formået at holde mig fra alt sukkerholdigt siden vi startede kuren, selvom det har været hårdt - især på 2. dagen)
  En ting jeg dog mangler hos LCHF er et alternativ til vand. Jeg elsker et koldt glas vand, men det bliver bare så ensformigt at skulle drikke vand morgen, middag og aften. Ingen af os drikke kaffe, og jeg synes at smoothies er mere en form for mad end drikkelse. Og så er det lav-selv-juice, men det føler jeg er ret tidskrævende, og ikke som noget med lige går ud og tager, som man gør med vand fra hanen, eller mælk fra kartonen i køleskabet

  SvarSlet
 28. Min holdning er at jeg absolut intet kender til LCHF! Jeg har slet ikke fulgt med, men kunne rigtig godt tænke mig at lære og udforske livsstilen :) Så en bog til at starte på kunne da være skønt.

  SvarSlet
 29. Som med alle andre kostråd skal man passe på ikke at blive fanatisk. For det meste handler sund kost om sund fornuft, og jeg kan heldigvis for det meste mærke på min krop, hvornår den er glad og energisk, og hvornår den ikke er. For mig virker det bedst, når jeg holder mig fra de hurtige kulhydrater (såsom raffineret sukker, pasta, ris og hvede mm.) samt når jeg får masser af protein i samspil med årstidens grønt og de sunde fedtstoffer fra bl.a. nødder, avocado og oliven. Så længe man holder sig for øje, at kuren ikke handler om at kaste alle typer fedtstoffer hovedkulds i maven, tror jeg LCHF er en udmærket retningsgiver :-)

  SvarSlet
 30. Jeg har været lidt skeptisk i forhold til lchf-kuren, men jeg har besluttet (efter at have hørt godt om den), at jeg må prøve den - og dette er jo en super mulighed :)

  SvarSlet
 31. Jeg elsker det! Jeg følger livsstilen sådan ca halvt ;-) Maden smager så godt, og jeg kan mærke en forskel inde i hovedet, forstået på den måde at fedtforskrækketheden er ved at fordufte! Mere rigtig mad, og mindre lightprodukter og e-numre! Jeg er fan!
  trineborup@stofanet.dk

  SvarSlet
 32. Jeg synes det lyder spændende :-)

  charlottehansen83@hotmail.com

  SvarSlet
 33. LCHF er det bedste der er sket længe for mig, jeg har det SÅ godt...

  mvh
  Stine
  stineph@mail.dk

  SvarSlet
 34. Tror aldrig jeg kommer til at kunne leve efter LCHF, er for glad for al mad til det. Men kan sagtens lade mig inspirer af mange af retterne, men tilpasse dem lidt...
  merete@bybusk.dk

  SvarSlet
 35. Lis Vinter livv@mail.dk
  Spændende at tage fat på det at leve og spise LCHF - og at lade sig inspirere af den nye kogebog ;-)

  SvarSlet
 36. først var jeg negativ men efter flere i min omgangskreds har været i gang må jeg indrømme. DET VIRKER
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 37. Jeg overvejer at springe på kuren.. det lyder så fin og lige noget for mig, så bogen ville være en god start ! jeg krydser fingre :)!

  SvarSlet
 38. Jeg er ikke hoppet med på den endnu, men jeg kender flere som er, og jeg kunne også godt tænke mig at prøve den :) Eller i hvert fald bare prøve nogle af opskrifterne

  stine0610@gmail.com

  SvarSlet
 39. Jeg har været på LCHF siden midt jannuar og jeg fan! Glad mæt og fuld af energi.
  Har hendesførste bog og drn er genial.
  Mvh sisse marie
  Sizze86@gmail.com

  SvarSlet
 40. Jeg kender og har ikke været på LCHF livsstilen. Dog har jeg kigget på opskrifter og sågar afprøvet nogen, og jeg synes virkelig det virker som en livsstil man kan overskue. Der er ikke alle de underlige ting man ellers støder på, ved andre "slankekure". Så det er helt klart et plus, og noget jeg ville elske at begive mig ud i :-)

  Mia L
  miasunivers@hotmail.com

  SvarSlet
 41. Jeg er fan af LCHF ! Det er så logisk, og man får det supergodt. Og vægten er til at styre :-) gerne flere opskrifter til mig, har den 1. Bog, som er min bibel.
  ebacher@icloud.com

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...