fredag den 21. februar 2014

NYT KØKKENGEAR: En Meatballer, 2014 kalender & tip til to yndlingsbutikker i Göteborg

Kan man blive ved med at mangle godt køkkengear og gode maskiner til madlavningsværkstedet? Svaret er JA. Jeg vil vædde med, at du ikke vidste, at du f.eks. manglede denne "meatballer". Den virkelig effektiv at anvende og former desuden kødbollerne i samme størrelse. Et hit til at danske frikadeller, svenske köttbullar, vegetariske falafler og naturligvis kødboller til både italiensk tomatsauce, mormors sellerisauce eller den klassiske karrysauce. Meatballeren er af mærket Kitchen Craft og jeg købte min i yndlingsbutikken, Kök Etcetera, her i Göteborg til blot 99 SEK. Årskalenderen 2014, der pynter bag den smukke Kitchen Aid herhjemme, er købt i min anden svenske yndlingsbutik, GRANIT, der har smaddermange fine og praktiske sager til hjemmet.

Hvilket køkkengear kan du ikke leve uden monstro? 

2 kommentarer:

 1. Hvis jeg bare har en god kniv (eller knive), så tror jeg faktisk jeg kan klare mig igennem med det meste. Og så fordi man absolut skal være så skide nørdet, så er det jo også nærmest livsnødvendigt at have et kamera. Ellers kan man jo ikke spise maden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg "mangler" faktisk en masse gode knive... og ja, kameraet er det nye 7. krydderi. Uundvaerligt. Men for pokker hvor er det sjovest at lave mad med godt gear trods alt, ik?

   Go weekend Thomas

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...