lørdag den 22. februar 2014

SPISEGUIDE TIL STOCKHOLM #3: Fire foodie shops på Södermalm med spiselige fristelser

Stockholm frister med spiseoplevelser på ethvert hjørne og det kan være svært at vælge hvor man skal drikke kaffe eller spise frokost fordi udbudet er så stort. Heldigvis er der også rig mulighed for fylde kufferten med delikatesser fra de lokale foodie shops og gemme nydelserne til senere. Her får du fire af mine foodie favoritshops på Södermalm, som alle madglade mennesker bør smutte forbi hvis turen går til Stockholm:

#1 Fabrique Stenugnsbakeri
Stockholms lokale stenovnsbageri med de lækreste surdejsbrød og hele 11 butikker i byen. Jeg synes den lille bagerbutik på Södermannagatan 23 er hyggeligst, for her deler Fabrique lokaler med en fin blomsterbutik og en italiensk kaffebar. 

#2 Urban Deli
Moderne og trendy Urban Deli Nytorget 4 er en foodie-himmel, der bugner af både friske og koloniale delikatesser. Der er luksusolier, eddiker og alverdens smukke chilier. Der er te, tonicwater, yoghurt, is og kaffebønner. Lokale lækkerier som f.eks. Pärlans Konfekture. 

#3 Cajsa Warg Matbutik
Som Urban Deli er Cajsa Warg butikken på Renstiernas gata 20 et skattekammer fyldt med guld i form af spiselige delikatesser. Knap så hipt og moderne, men mere som en yderst velassorteret købmandsbutik med masser af spændende produkter for enhver foodie.

#4 Saltå Kvarn
I Saltå Kvarn butikken på Renstiernas gata 27 finder du alt til dit øko-bankende madhjerte. Pakket fint ind i retroemballager. Jeg ville købe HELE sortimentet hvis jeg havde plads i kufferten for jeg er stor fan af Saltå Kvarns produkter, der minder mig om min danske øko-favorit, Urtekram. 

2 kommentarer:

 1. Åh, jeg jeg vil så gerne til Stockholm. Mon du også laver en by guide til shopping?
  Tillykke med beslutningen om at flytte hjem. Det må være dejligt med endnu et nyt eventyr.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg har ikke så mange shoppingtips i ærmet, men har lidt, som jeg gerne deler…. og tak. Det bliver så fedt, at komme hjem igen. Men trist at skulle væk. sådan er det altid.

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...