søndag den 9. februar 2014

STOCKHOLM CALLING: Spiseoplevelser, lokale foodie fifs og gourmet guidebøger

Næste weekend tager M og jeg på weekendtur til Stockholm. Det er ca. 4-5 timers kørsel fra Göteborg og på tide at vi tager turen til den svenske hovedstad. Jeg har været der et par gange i forvejen blandt andet med mit job, men aldrig som en weekendferie med tid til gode spiseoplevelser, lokale kopper kaffe og med M i hånden. Weekenden er gået med at researche diverse gourmet guidebøger, tips fra andre madbloggere og de lokale foodie fifs af min søde kollega, Klara, der kommer fra Stockholm. For det er jo naturligvis spiseoplevelserne og kaffebarerne som står allerøverst på listen i min rejse-notesbog. Og de første spisesteder er allerede booket.

Har du et Stockholm-tip jeg bare MÅ opleve udover de klassiske serværdigheder, museer osv., så del endelig her!

2 kommentarer:

  1. Fotografiska er sådan et skønt fotomuseum, så snyd ikke jer selv for en tur derind. Og nup en kanelbulla i cafeen på toppen med udsigten over vandet.

    SvarSlet
    Svar
    1. Fotografiska er på min museumsliste - og tak for tippet med en tur i cafeen også. Sammen med Moderna Museet & Sprit Museet. Det sidste skulle være ret fedt lavet og blandt andet udstille de mange forskellige Absolute Vodka unika flasker…

      Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...