tirsdag den 4. februar 2014

UGENS MADPLAN: Græsk mad, 5:2 fasteudfordring & foliebøffer

Der er et stykke tid siden jeg har del vores ugentlige madplan, men det er ikke fordi den er gået af mode eller noget. Jeg er stadig stor fortaler for madplanlægning i enhver husholdning. Hvis du vil vide hvorfor, så se min "Lav Madplan" opfordring her. I denne uge skal M og jeg nyde de her retter til aftensmad:

MANDAG:
Hjemmelavet Ceasar Salat med kylling, bacon og avocado

TIRSDAG:
Minestrone Suppe (jeg skal teste at faste og denne opskrift er i 5:2 kogebogen)

ONSDAG:
Folie-Bøffer med ris

TORSDAG:
Saltimbocca med LCHF blomkålsgratin (fra Jane Faebers nye LCHF bog)

FREDAG:
Græsk farsbrød, salat og tzaziki (jeg skal teste at faste igen)

WEEKEND: Hjemmelavet pasta cabonara & noget-impulsiv eller rester.

Hvad skal du spise denne uge?

3 kommentarer:

  1. Hvor spændende at høre hvad du synes om let faste metoden - jeg blir mere og mere glad for det

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har lige delt min oplevelse fra min første faste dag - som var i dag. Du må virkelig gerne dele dine erfaringer med let faste metoden på mit indlæg. Jeg er nemlig ikke helt solgt til stanglakrids endnu…..

      Slet
  2. Foliebøffer - fantastisk koncept :-)

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...