fredag den 14. marts 2014

FRISKPRESSET FRUGTFEST: Morgen-juiceri med pangfarve, vitaminboost & skum på toppen

Der er pangfarve på morgenbordet når M giver den gas med juiceren herhjemme. Friskpresset frugtfest, der gør morgengodt. Her blev glasset fyldt med et vitaminboost a la tuttifrutti; Røde blommer, søde æbler, syrlig lime og frisk appelsin. Jeg elsker de søde frugter, men forsøger altid at basere min egen juice på grøntsager. De grønne favoritter er gulerod, fennikel, spinat og rødbede, der gerne får selskab af ingefær og lidt sødme fra ananas, æble eller appelsin. Fredag efter min morgenyoga smutter jeg altid forbi øko-købmanden og fylder lageret med nyt til juicemaskinen.

Har du grøntsags-favorit i friskpresset juice?

PS. Denne vinter har jeg overhovedet ikke været det mindste forkølet. Mon ikke jeg kan takke de friskpressede vitaminbomber for det? (syv-ni-tretten/knock-on-woods) 

4 kommentarer:

 1. Mums hvor ser det lækkert ud ! Jeg ejer ikke en saftpresse......Endnu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må på ønskeseddlen. Jeg tror du vil elske sådan en maskine kære Miri.

   Slet
 2. eiiii - det ser godt ud. Min favorit er gulerod, ingefær og appelsin (må nøjes med at gå på juicebar, ejer desværre ikke selv sådan et maskineri)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også en klassisk sundhedsbooster sprængfyldt med C-vitamin. Dejligt! Og en juicemaskine kan klart anbefales hvis du vil slippe for at rende på juicebar, Mette :)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...