søndag den 2. marts 2014

HEJDÅ GÖTEBORG: Brændstof flytter til Danmark

Efter 2 år som udenlandsdanskere og skabssvenskere med bopæl i Göteborg har M og jeg besluttet, at vi vil flytte til Danmark igen til 1. maj. Til smilets by, Aarhus. Vi har allerede sagt vores respektive jobs og lejligheden op - uden noget nyt på hånden. VILDT! Jeg glæder mig til mere økologi, familie og venner tæt på, forandringer, nye jobudfordringer og til at få Byens Brændstof genopfrisket. Det bliver også fedt at kunne møde andre danske madbloggere og være med til de sjove, spiseglade blogevents igen. Nu går bolig- og jobjagten for alvor ind for 1. maj er jo lige om hjørnet…  Men inden vi skifter hjemland, så skal jeg helt sikkert have gjort min personlige Göteborg-guide klar til dig. Bare så jeg er sikker på, at du får gode spiseoplevelser hvis du skal besøge byen. Men så er jeg også klar til et spritnyt, dansk kapitel i Brændstof-eventyret. 

14 kommentarer:

 1. Den guide vil jeg glæde mig til, for jeg håber snart at komme et smut til Göteborg. Og velkommen hjem - endda til Århus - hvor bliver det spændende!

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Ida. Jeg arbejder på guiden så den bliver klar til du skal på GbG-tur. Dog bliver det nok primært spisesteder, men det skal man jo heller ikke kimse af, vel?

   Slet
 2. Jeg flytter til Århus 1. april, så jeg inviterer på kaffe når I har fundet jer tilrette i den dejlige by :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder smadderdejligt - vi ses til kaffe i Smilets By.

   Slet
 3. velkommen tilbage! jeg glæder mig til at følge med i dine nye, danske eventyr:) jeg tror, det bliver godt <3

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK sødeste Linda. Jeg ser også at du er i Aarhus i ny og næ - så må vi mødes til en kop velbrygget kaffe =)

   Slet
 4. Det lyder da som en skøn beslutning, og Århus er jo den bedste by :)

  SvarSlet
 5. Fint FOTO - velkommen tilbage til lille DK, og Århus. Så er du tæt på Samsø, så må du komme herover når alle de nye råvarer bedst:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan slet ikke vente med at besøge Samsø og de lokale råvarer + ø-beboere… hvor hyggeligt!

   Slet
 6. Hvor er det fedt at I kaster jer ud i livet med lyst til at prøve nyt og bare gør det !
  Tillykke og velkommen hjem igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Miri. Nyt og spændende. Og lidt skræmmende...

   Slet
 7. - om det er med svensk eller dansk bopæl, vil jeg glæde mig til fortsat at følge dit inspirerende madeventyr :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhh Anita- 1000 tak fordi du følger med uanset om det er det danske eller svenske madeventyr. Jeg bliver så glad for den slags kommentarer!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...