torsdag den 24. april 2014

BURRITO BOOM: 3 tips til mexicansk-inspirerede spiseoplevelser i Göteborg (Aiiii caramba…)


Mexicanske burritos, quesadillas & tacos er en trend, der boomer - også i Sverige.  Ikke bare som ”fredagstacos”, der er en fast fredagstradition hvor svenskerne hygger med Tex Mex mad, men også som fusionsmad f.eks. med det koranske køkken eller asiatiske smagssammensætninger. I Göteborg er der da også åbnet flere nye favorit-spisesteder med netop mexicanske burritos som inspiration. Her kommer 3 af de nyeste burrito-hits i byen:


#1 Wrapped Burrito Bar 
I et lille, charmerende kælderlokale nær Domkyrkan i centrale Göteborg finder du Wrapped Burrito Bar. Her får du mættende og fyldige wraps med mørt kød som ”carnitas”, langtidskogt højreb eller kylling, guacamole og salsa i forskellige styrker. Perfekt som hurtig mad når du er meget sulten, men har lidt tid til spiseoplevelsen f.eks. midt i din shopping til lunch.

Västra hamngatan 9 eller Skanstorget


#2 TomToms
I populære Linné finder du nyåbnede TomToms Burrito Bar, der som Wrapped serverer diverse, store og tunge burritios med kødfyld efter eget valg. Deruodver laver TomToms også lækre quesadillas med f.eks søde kartofler.

Prinsgatan 10, Linné#3 Market Eatery KoMex 
I det trendy område Rosenlund ikke langt fra Järntorget, finder du en håndfuld gode steder som f.eks. Göteborgs Lagerhal, Barbicua og KoMex Eatery. Sidstnævnte KoMex Eatery Market serverer en kombination af asiatisk og mexicansk mad. Lokalerne er fedt indrettet med kig til køkkenet og grønne planter ned fra loftet. Det er godt nok ikke en burrito på billedet, men en asiatisk version af "fish n chips"

Rosenlundsgatan 8

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...