mandag den 21. april 2014

GLAD PÅSK: Om årets bedste påskeæg, flyttekasser og en knap-så-hyggelig påske

Der har ikke været særligt meget påske over påsken hos mig i år. Vi har skulle pakke i flyttekasser så vi er klar til hjemflytningen i næste weekend (shiiiit et projekt). Derfor blev årets påskeæg også bare impulskøbt i ICA for vi har hverken holdt påskefrokost,  pynte med fjer eller pustet æg herhjemme. Så vores påskestemning var altså en pose med mini-chokoladeæg fra Anton Berg. Heldigvis var de virkelig gode… mandler overtrukket med lakrids og sprød sukker i fine farver. Uhm… jeg tror godt, at jeg må købe en pose til når nu min påske ikke var så hyggelig som normalt. Eller måske bare så M også kan nå at smage dem for jeg hapsede hele posen selv!

Hvad har du fået påske til at gå med?

3 kommentarer:

 1. Jeg h a d e r at pakke flyttekasser ! Hader synet og lugte og fornemmelsen af den brunepap mellem hænderne ! - Så jeg synes du skal have mindst 2 poser af de gode æg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK sødeste Miri. jeg smutter straks i ICA :)

   Slet
 2. Jeg sender også god flyttekarma. Har prøvet det så mange gange. Nyt er altid spændende, men det koster på slid og slæb kontoen. Ønsker dig hjertelig velkommen tilbage i DK <3

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...