tirsdag den 15. april 2014

HVERDAGSGLIMT: Om ferie, kaffe og svenske traditioner, jeg tager med hjem til Danmark

Jeg holder ferie. Alene og uden andre planer end at nyde den sidste tid i Göteborg for denne gang. Om bare 2 uger bor jeg i Danmark igen og lige om lidt står den store flytning for døren. 2 års svenskerliv skal pakkes i kasser og listen med praktiske ting er længere end selve flytteruten fra Göteborg til Aarhus. Men mens jeg stadig er her, forsøger jeg at nyde byen, svenskerlivet og mine veninders selskab til fulde. Jeg cykler rundt i byen og nyder stemningen, farverne og den nybryggede kaffe i solen ind. Jeg holder krampagtigt fast ved de svenske traditioner endnu. Jeg elsker nemlig fredagsmys med hjemmelavede tacos, eftermiddags fika med en god kop te, kaffe og lidt sød dertil i selskab med veninder eller kollegaer. Og ikke mindst de klassiske pandekager om torsdagen til lunch. Jeg tror faktisk også jeg pakker disse dejlige hverdagstraditioner ned i flyttekasserne og tager dem med hjem til Danmark.

6 kommentarer:

 1. Er der allerede gået to år? Sug det hele til dig og nyd den sidste tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er der faktisk. Det er skørt som tiden flyver!

   Slet
 2. Lyder som en rigtig god ide, at tage det bedste med hjem til Danmark :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg pakker straks fika, mys og andre hyggetraditioner ned i kasserne ;)

   Slet
 3. Tiden flyver - god tur hjemover - nyd de sidste dage - nye eventyr venter forude....

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Mette. Jeg nyder hvert et øjeblik mens jeg glæder mig til de nye eventyr :) Ha en fin påske

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...