fredag den 11. april 2014

SUNDE SØDE SAGER: Salted Chocolate Chip Cookies fra The Food Club (VIND bogen!)

Nu kan du hygge på den sunde søde måde og med god samvittighed. Dygtige Ditte Ingemann fra The Food Club har nemlig udgivet den mest inspirerende kogebog, jeg længe har set; Sunde Søde Sager. Bogen bugner af sukkerfri, glutenfri og LCHF opskrifter på alt fra cookies og kager til lækre desserter og hjemmelavede is. Jeg klapper højt og råber hurra! for det er virkelig dejligt med en bog der hylder rene råvarer og naturlig sødme. Og som naturligvis bærer præg af Ditte's fantastiske fotografiere. Jeg inviterer dig hermed til virtuelt kagebord i selskab med The Food Club og frister samtidig med Salted Chocolate Chip Cookies fra den nye kogebog, der netop er udgivet på forlaget Gyldendal.

Du skal bruge:
(Ca. 14 stk)
125 g mandelsmør
125 g peanut butter (jeg miksede alm peanut butter med Choco Crunch fra Urtekram)
2 æg
1/2 tsk bagepulver (evt. glutenfri)
4 spsk boghvedeflager (jeg brugte glutenfri Havregryn)
100 g yaconsirup (jeg brugte agavesirup)
75 g mørk chokolade
Lidt havsalt til drys

Sådan gør du:
Opvarm ovnen til 200 grader. Pisk mandel- og peanut butter sammen med æg. Tilsæt så bagepulver, boghvedeflager og sirup. Rør dejen godt sammen i en køkkenmaskine eller ælt med hænderne. Hak chokoladen groft og ælt den i dejen. Del dejen i 14 stykker, rul hver stykke til en kugle og tryk den flad. Sæt cookierne på en bageplade med papir og drys med lidt havsalt på dem alle inden du bager dem i den forvarmede ovn i ca. 10 min, eller til de er gyldne. Afkøl dine cookies helt inden du serverer dem. Velbekomme!

VIND BOGEN!
I samarbejde med Ditte Ingemann & Gyldendal har jeg fået lov til at udlovet et eksemplar  af den nye bog her på bloggen til en af jer søde læsere. For at deltage skal du gøre følgende: 

1. Skriv dit bedste tip til hvad du ville servere af sunde søde sager, hvis du skulle invitere til virtuelt kagebord. 
2. Skriv din email adresse i samme kommentar, så jeg kan kontakte dig hvis du vinder
3. Følge Brændstof på Bloglovin

Den heldige vinder får direkte besked på email næste fredag og offentliggøres også her på bloggen. Lad os fejre, at det er fredag og forår. Held og lykke!

26 kommentarer:

 1. Dadelkugler rullet i frysetørret jordbær :-)

  Vh Stephanie
  agf_fanen@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Uh det ser lækkert ud!

  Min bedste opskrift lige p.t. er paleo chokomousse, har opskriften her: http://www.nana-regalah.dk/paleo-chokolademousse/ som er lavet på dadler, kokosmælk, kakako og evt. lidt vanijle. 2 timer i køleskabet og evt. lidt topping - smager himmelsk!

  Hilsen Nana
  regalah (snapela) hotmail.com
  www.nana-regalah.dk

  God fredag :-)

  SvarSlet
 3. Mmh de ser helt vildt lækre ud! Hvis jeg skulle lave et virtuelt kagebord med sunde søde sager, ville jeg nok vælge sunde daddelkugler med lakrids, se fx disse http://anna-mad.blogspot.dk/2013/10/sunde-daddel-trfler.html eller nogle sunde kokosmakroner med citronskal og mørk chokolade http://anna-mad.blogspot.dk/2013/11/sunde-kokosmakroner.html

  Knus Anna
  - anna-mad.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Jeg ville servere en lækker og snasket banankage med store mørke chokoladestykker i ;-)

  Mvh Caroline
  Carokjelle@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg ville lave mine lækre øko müslibarer, som jeg anvender som energi inden spinning. De er lækre og fyldt med nødder, havregryn og dadler overtrukket med et tykt lag mørkt chokolade. Det er mums :-)

  SvarSlet
 6. En skøn sommerdag ville jeg byde på friskplukkede, røde, søde stikkelsbær fra min lille kolonihave. Jeg kan også godt lide at lave daddelkugler og eksperimentere med forskellige ingredienser.

  gittesnoerklerier@gmail.com

  SvarSlet
 7. Skyr pisket sammen med vaniljekorn, toppet med hjemmelavet, sukkerfri/fattig æblekompot og hjemmelavet granola med masser af nødder og kokos og havregryn. Åååh, lækkert! ;-)
  d.isbjoerg@gmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg laver som regel en raw kage, en chokoladekage, med chokladenøddebund og chokoladecreme på toppen, når jeg får gæster til kage. Den er megagod! Og vækker altid vild begejstring. anjadalby@gmail.com

  SvarSlet
 9. En fabelagtig paleo chokoladekage. :)

  SvarSlet
 10. Jeg ville nogen lækre gulerodsboller og så lave nogen lækre jordbær smoothies til(:

  minsodeskat@yahoo.dk

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 11. Jeg ville lave kanel snegle, hvor sukkerfyldet er byttet ud med revet æble og kanel. Og/eller en frugttærte med tilhørende skyr blandet med lakridspulver.
  signe_n_a(a)hotmail.com

  SvarSlet
 12. Jeg ville lave en trifli lavet i lag af yoghurt, muesli og friske bær. Det kan godt være det er min luksusmorgenmad, men den kan spises dagen lang.
  ravnmann@gmail.com

  SvarSlet
 13. Min favorit og hit-i-alle-gæsters-øjne-sund-kage er: Raw Caramel Chocolate Pie - yummi ! 030786(a)gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Opskrift her: http://www.rawfoodrecipes.com/recipes/raw-caramel-chocolate-pie.html

   Slet
  2. HURRA SUSIE - du har vundet! jeg sender dig straks en email :) TILLYKKE!

   Slet
 14. Jeg tror jeg ville servere en rå æblekage, eller nogle sunde vafler måske :)
  kathrinems96@gmail.com

  SvarSlet
 15. jeg tror jeg ville lave en brownie på en god mørk chokolade, mandelmel, dadler og med hakkede nødder :)
  cpilgaard@live.dk

  SvarSlet
 16. Jeg ville servere hjemmelavede knækbrød med ost af forskellig slags :-)
  johanne.vesterdalpro@gmail.com

  SvarSlet
 17. Jeg ville nok lave dadelkugler rullet i 85 % chokolade eller kokosis. Helleberner@gmail.com

  SvarSlet
 18. mmm... Dadelkuler.... Frukt og mørk chokolade?;o Jeg er nok en lidt for stor kagetrold til at erstatte det hele! trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 19. Jeg ville nok lave de her speltsnurrer http://www.opskriftsamleren.dk/opskriftsamleren/339/Speltsnurrer
  Og udskifte sukkeret med kokos/palmesukker evt halvdelen med dadler, hvis man kan tåle dem.
  God påske
  ama@grafvika.dk

  SvarSlet
 20. Jordbær med råcreme og mørkchokolade, er altid et hit :)
  Men vil mægtig gerne vinde bogen, så jeg kan få mig noget inspiration til lækre sager :)
  Nanna_lg@hotmail.com

  SvarSlet
 21. Frugtsalat med hakket mørk chokolade. Simpelt og lækkert : ) Katriner88@gmail.com.

  SvarSlet
 22. Dadelkugler med lime, kokos og mandler :)
  viola.nyholm@gmail.com

  SvarSlet
 23. Jeg vil servere svigermors lækre boller uden hvedemel og sukker, men med squash så der er lækre svampet. Dertil hendes hjemmelavede marmelade uden sukker med bær fra haven. Så mums. Marlenasofia@gmail.com

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...