søndag den 6. april 2014

SUPER SPIRULINA: Trendy, grøn & sund superfood - men skal sundhed ikke smage godt?

For mig er mad medicin og brændstof til kroppen. Jeg er derfor vild med superfoods og rene råvarer, der kæler for sundheden. Derfor faldt jeg også pladask for denne flotte pose med økologisk spirulina pulver fra Renee Voltaire - Det skal være så ultrasundt med spirulina f.eks. i juicer og smoothies, for at booste b-vitamin indeholdet. MEN det smager virkelig, virkelig dårligt. Jeg har mikset det i flere forskellige juicer, men jeg har måtte smide dem væk fordi smagen blev direkte ækel. Jeg kan simpelthen ikke være sund, hvis det ikke smager godt.

Er der nogen, der har tips til hvordan jeg kan få sneget det supersunde spirulina ind i maden så det rent faktisk smager godt?

2 kommentarer:

  1. Hej søtte .. Du skal komme virkelig meget ingefær i din spirulina smothie ! Virkelig meget! og citron! så er det godt --- for ned skal det jo ;-) en anden hade ting er også bipollen --- det er også mega klammis, men sundt :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har godt nok svært ved det, der er sundt, men som smager ækelt. Jeg kan bare ikke få det ned. Men jeg giver spirulina en chance med masser af citron og ingefær. Tak for dit tip, søtte selv ;)

      Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...