lørdag den 3. maj 2014

HEJ DANMARK: Om at bo i flyttekasser, mangle et køleskab & idyllen på landet

Bloggen har været stille under flytningen fra Sverige. Vi bor stadig i flyttekasser og rod, selvom vores nye hjem så småt begynder at tage form og føles hjemligt. Sikke en kontrast at flytte fra centrum af Göteborg til landidyllen i Mejlby nord for Aarhus. Her er stille, højt til himlen og vi er omgivet af marker og fuglesang. Ingen sporvogne eller lysreguleringer, der larmer om natten. Eller overboer, der holder technofest eller laver gangnam style i stiletter. Arhhh… stilhed. Stilhed og rapsmarker i de vildeste farver! Og have. Vi kan gå lige ud af døren og chille i vores helt egen mini-have - er du vimmer hvor skal jeg bare gro en masse øko-krydderurter i år, vi skal grille amok og lave mad på bål. Yay. En lille, men ikke uvæsenligt detalje, der udfordrer mine madbloggerier er dog, at jeg pt. ikke har noget køleskab. Det kræver kreative løsningsmodeller for at holde mælken, koldskålen og de ferske råvarer afkølede. F.eks. i form af en lille køleboks og de iskolde fliser på terrassen. Men stay tuned… det kribler i mig for at komme igang med at lave mad og opskrifter i mit nye køkken.

6 kommentarer:

 1. I er dælme hurtige om at komme på plads. Jeg glæder mig til mange flere glimt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste Malene. Det er også ret træls at bo i flyttekasser - først i Sverige under nedpakningen og nu her, hvor vi f.eks ikke haft køleskab i en uge.

   Slet
 2. Velkommen tilbage til DK. Glæder mig til at følge din nye livsstil

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak sødeste Marianne. Det bliver ikke øliv, men måske lidt mere landligt ihvertfald :)

   Slet
 3. Velkommen til DK og nordbyen - glæder mig til at følge dig igen i det danske ;-)
  Mvh TildeMad fra Hjortshøj

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mathilde. Vi er jo nærmest naboer nu…. sjovt. Jeg glæder mig også til at følge med i dit Hjortshøj-køkken :)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...