fredag den 30. maj 2014

KOM TIL MARKED: Køkkenlopperier & bagagerumsmarked i Aarhus i morgen

I morgen har jeg min loppemarkedsdebut på bagagerumsmarkedet i Aarhus - et hit hos alle, der elsker lopperier, gode fund og udendørsmarkeder generelt. Jeg synes, det er sådan en hyggelig og bæredygtig måde, at lade andre få glæde af brugbare genstande uden det skal koste en halv arm. Jeg er nemlig ikke særligt glad for smid-væk kulturen. Derfor har min søster og jeg gjort en seriøs oprydning og sælger ud af vores køkkenting, bøger, kogebøger og andre fine boligsager. Efter min mening er der ganske mange gode fund på vores stand i morgen. Så er du i Aarhus og har lyst til at prutte med en rødhåret nordjysk kræmmer og gøre et kup? Så kom forbi mellem 10 - 15:30 i morgen på Bispetorvet ved Aarhus Domkirke, Teatergaden 1. Jeg håber vi ses. Husk at sige HEJ!

4 kommentarer:

  1. Øv altså... det gad jeg godt. men kæresten har taget bilen og er kørt på fisketur :-/

    SvarSlet
  2. Jeg kommer forbi bare for at sige HEJ! Det er jo lige rundt om hjørnet fra hvor jeg bor. Håber du får en dejlig dag og får solgt alt det du vil af med.

    SvarSlet
    Svar
    1. Aj, jeg faldt så i søvn ligesom jeg var på vej hen for at sige hej. Håber dagen gik godt, vil glæde mig til at se dig en anden gang.

      Slet
  3. Jeg har selv en stor passion for 2ndhand, bæredygtighed og økologi, du er velkommen til, at kigge forbi min blog. Er også fra Århus.

    smil Lene. :0))
    http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...