fredag den 9. maj 2014

TØSEHYGGE: Burgere, øko-bajere & kunstneriske cappuccinos i Aarhus (og lidt om oplevelsesgaver)

Bedre sent end aldrig! Det tæller bestemt når man slår flere gode fødselsdagsgaver sammen til en ekstrastor omgang tøsehygge i Aarhus, der både involverer god mad, kaffe og selskab. Sidste års gave fra min kusine var nemlig et gavekort til en cafefrokost i byen, men den nåede vi aldrig at nyde inden jeg igen fyldte år. Tiden går for hurtigt, men pyt når det ender med gode burgere og økologiske bajere på café Drudenfruss i Latinerkvarteret. Haps. Den skønne frokostgave blev så efterfulgt af årets fødselsdagsgave, der tikkede ind på sms et par timer inden jeg skulle møde min kære kusine; et virtuelt gavekort fra Made My Day, der indløste to smadderfine og kunstneriske cappuccinos hos yndlingsstedet Sigfreds Kaffebar i Guldsmedegade (og Magasin-shopping). Sikke et smart koncept. Jeg åbnede bare siden på min Iphone på kaffebaren og så trykkede kaffemanden en kode ind - vupti, så var det gavekort indløst. Smart koncept hvis du vil overraske nogen med en oplevelsesgave - f.eks. din mor på søndag eller konfirmanden? Jeg er generelt stor fan af mad- og oplevelsesgaver som den jeg kunne nyde i går. 

Tak Kusine TIne. Den gave skal i hvertfald ikke byttes!

1 kommentar:

  1. Ser så godt ud. Burgere og bajere går aldrig af mode - måske det er der man skal ind, næste gang man svinger forbi Århus.

    - Anne

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...