torsdag den 5. juni 2014

EN KOP KOMFORT: Økologisk & ayurvedisk urtete fra SHOTI MAA til et pusterum i sommerregnen

Jeg er startet på mit nye job og ramt af hverdagsrealiteterne igen efter vores store flytteprojekt fra Sverige. Det er altid hårdt at være "den nye" og jeg har været smaddertræt de første arbejdsdage i den her uge. Derfor kom grundlovsdagen i dag også som et velkomment pusterum. En fridag alene, hvor jeg nyder duften af sommeregn, de blide toner fra BOSTEEN+HOLST og varmende komfort i tekoppen. De økologiske urteteer SHOTI MAA fra Hari Tea har vundet mit hjerte, der er faldet pladask for "Talk To Me" varianten, der smager skønt af lavendel, lakrids og mynte. Og ifølge ayurvediske principper skulle netop denne urtete være udviklet til at balancere energien det 5. Chakra - energicenteret for kommunikation. Jeg satser på at en kop komfort eller to gør underværker, så jeg igen i morgen er klar til endnu en arbejdsdag med mange nye indtryk, opgaver og kollegaer. 

Har du smagt de økologiske og ayurvediske teer fra SHOTI MAA og har du mon en favorit? 

2 kommentarer:

 1. Nej jeg har ikke prøvet dem endnu..Men det vil jeg da gøre, når du taler så fint om dem :) Det er benhårdt at begynde et nyt sted- man er bare brugt. Jeg plejer at sige det tager en måneds tid at falde nogle lunde til..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du kan lide øko-urtete, så vil du elske de her. De er faktisk på tilbud i Netto i den her uge. De er så gode.

   Ja, det er så hårdt at være den nye. Men for hver dag, der går, bliver det hele mere velkendt.

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...