mandag den 30. juni 2014

MYNTE MIN MYNTE: High five til mynte i koppen, i salaten, i urtehaven & i kropsplejen

 Lige nu kan jeg slet ikke få nok af mynte. Jeg elsker duften, smagen og hele stemningen omkring mynte, der rimer på rarhed og forfriskning på een gang. Heldigvis bugner min eget højbed i haven af mynte så jeg har rig mulighed for at snige den ind i køkkenet på alle måder. Men jeg har også gjort nogle nye mynte-opdagelser, som jeg bliver nødt til at del med dig. Hermed en høj mandags-high five for MYNTE: 

#1 Grøn te med mynte og chili fra ayurvediske og økologiske Hari Tea. En rigtig hverdagsluksus-te, der får mig ned i tempo efter travle arbejdsdage. Jeg nyder den med en smule økologisk honning og et skvæt mælk, til at blødgøre smagen af den grønne te. 

#2 Ren mynte nyhøstet fra egen urbane farm. Mynte er superlet at dyrke fordi den groer i vildskab og er en ægte survivor. Kom frisk mynte i teen, din drink eller pift vandet op med frisk mynte. 

#3 Økologisk, forfriskende shower gel fra Mádera med en lækker duft af pebermynte. Den giver det herligste skum og føles helt spa-agtig i morgenbadet. En must-have selvforkælelse denne sommer.

#4 Jeg har netop fået øjnene op for lokale Ebeltoft Gårdbryggeri, der laver dejlige brusevand med gode råvarer. Min favorit er helt klart "Lime & Mint", der har en himmelsk smag som minder om en festlig Mojito.

#5 Frisk mynte i alverdens salater er tilbehørs-hurra nr. 1. Prøv f.eks. at lave denne salat med vandmelon, feta og frisk mynte. Enkelt og virkelig godt til grill-kødet. Eller prøv denne opskrift på Æble-slaw med tynde skiver fennikel, æbler og løg som mikset med finthakket, frisk mynte. SÅ godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...