torsdag den 24. juli 2014

BRÆNDSTOF JUICE LAB: Morgenjuice med jordbær, appelsin & ingefær (sundhedsboost)

Jeg har ikke juicet længe, men efter at mit immunforsvar pludselig blev udfordret fik jeg straks boostet mig med frisk morgenjuice sprængfyldt med c-vitmin. Da jeg ikke havde så mange friske frugter hjemme røg der et par jordbær i juiceren - uhmnnnn sikke en god opfindelse. Her får du opskiften på en sommersød morgenjuice med sundhedsindslag fra både frisk ingefær og appelsin. Og den pæne farve fra sommerens sidste jordbær.

Du skal bruge:
(til 1 glas)
1/2 cm frisk ingefær
5 mellemstore, modne jordbær
1 appelsin uden skræl

Sådan gør du:
Kom ingredienserne i juiceren - og nyd med isterninger! 

1 kommentar:

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...