tirsdag den 29. juli 2014

JEG (hjerte) BLOKHUS: Sommerhusliv, vesterhavet & godt grillmad

Jeg er ikke helt kommet mig ovenpå den totalt dejlige weekend, som M og jeg tilbragte i sommerhus i Blokhus hos min Kusine og hendes kæreste. Jeg ville nemlig ønske weekenden ville vare resten af ugen og fortsætte med at forkæle os med endnu flere badeture i Vesterhavet, endnu mere lækkert sommer- og grillmad, kolde drinks, vin og hyggeligt selskab til langt ud på de lyse aftener. Altså dansk sommer når det er allerallerbedst. Vi hjemmelavede burgere- og hottere på grillen med relish og syltede rødløg. Der var iskold hvidvin, italiensk panazella til frokost, eftermiddags Gin & Tonic og de møreste steaks med nye, lokale kartofler, som blev skrubbet under åben himmel og nydt med smeltet øko-smør. Jeg elsker sommerhusliv, vesterhavet og stemningen i Blokhus på den her tid af året hvor byen summer af godt humør, strandglade mennesker og isspisende folk. 

2 kommentarer:

  1. Jeg fik selv smagt på Blokhus i dag, så jeg forstår din længsel. Og jeg får lyst til akut at hoppe ind i dit første billede, for det ser top rart ud.

    SvarSlet
  2. Det har dog også bare lige været den bedste sommer at nyde vesterhavet i. Sjælendt har vi haft bedre sommer i Danmark :-)

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...