fredag den 18. juli 2014

SOMMERGLIMT: Kolde fristelser, søde feriebørn og ekstrastore solbriller

Mens alle i det danske sommerland holder fri, så kører min hverdag uforandret. Jeg har ikke ferie og skal arbejde det meste af sommeren. Jeg forsøger derfor at pifte hverdagen op for at smage og mærke, at det er sommer trods alt. De sidste par dage har jeg haft søde feriebørn på besøg, jeg har nydt havelivet og spist masser af sæsonens bedste råvarer som f.eks. de søde, grønne ærter. Den friskpressede juice er peppet op med røde jordbær og jeg forsøger at få så mange forfriskende dukkerter i Aarhus Bugt nær Kaløvig, som jeg overhovedet orker. Selvom jeg ikke holder sommerferie forsøger jeg at holde liv i feriestemningen ved at læsebøger i solen, nyde en kold øko-øl til grillerierne og så ifører jeg mig de allerstørste solbriller når jeg kører til og fra mit job.

Er der andre end mig derude, som også arbejder i de her uger?

1 kommentar:

  1. nu begynder jeg at arbejde - i morgen! det er vildt at tre ugers ferie er slut. det har været godt, men hverdagen er jo egentlig også god. det husker jeg hvert år.

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...